6,3 17 tys. ocen
6,3 10 1 16542
6,7 24 krytyków
Rebel Ridge
powrót do forum filmu Rebel Ridge

Jak na gejflixa dobry film. Normlanie nic wielkiego ale jak na nich to prawie arcydzieło ;). No i chyba pierwszy film od roku albo dwóch bez gejozy. No szok. ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Balum_balum

Fajnie posłuchać mądrego. Ale pisze to już w takim czasie, że ukruci się to wszystko. Trump robi już z tym porządek.
Kiedyś rodzice kazali mi zakrywać oczy, jak była scena łóżkowa pary w filmie, teraz ja mówię to swojemu synowi, jak widzę pedałów. Tak pedałów. 
Znam kilka osób o odmiennej płci, znam też osoby bi. Są to normalne osoby, które w gronie znajomych nie ukrywają się z tym, ale też nie próbują mi narzucić swoich poglądów.
A jak widzę, debila przebranego za psa na smyczy albo w stroju z przyczepionymi falusami i paradującego na jakimś zlocie z*ebów to nazywam to pedalstwem i tyle.
Tak samo myślę, o aktorach którzy mają inny kolor skóry. Są aktorzy, którzy są kultowi i nikt by go nie mógł zastąpić w filmie. Ale robić na siłę z kogoś aktora bo musi być czarny, żółty, różowy itp to już coś z tym światem jest nie tak.
BLM niestety wyprało mózgi wielu, nawet w Polsce. Proponuję tym ludziom pojechać trochę w świat. Nie z Itaka albo innym biurem, na własną rękę, wtedy zobaczcie jak choćby czarni traktują białych. I tak od razu odpowiem. Nie byłem, ale po doświadczeniach i sytuacji na świecie teraz jestem rasistą!

Ber_hid

Faktycznie świetny film!
Ale ten brak lewackiego pierd.l.nia jest czymś programowo obcym na tęczowym Netflixie :)
Czyżby woke faktycznie się kończył?!
Niewiarygodne!
Ten film powinien powstać w 2020 r., po tym jak Św. P. George Floyd został uduszony przez policjanta Dereka Chauvina, któa to zbrodnia była zostałą wykorzystana przez tępych lewaków do promocji swoich bredni.
Mam wrażenie, że świat stracił przez to 5 lat.

Ber_hid

Przede wszystkim jesteś imbecylem chorym z nienawiści, ponieważ masz problem z własną orientacją seksualną kryptogeju :)

vigilans

Jak ja "kocham" lewactwo i ich poglądy. Nazwiesz kogoś pedałem i nie zgadzasz się z ich chorymi poglądami i afiszowaniem się, jesteś kryptogejem. Marzę o twojej dupie... Rozgryzłeś mnie.
Nie zgadzasz się z narzucaną przez rząd narracją, nie popierasz ukraińców, jesteś ruską onucą i ruskim trollem.
Twierdzisz, że ETS i zielona energia jest złym wyborem, jesteś zacofany, niszczysz świat i nie proeuropejski. Nie chcesz ciapatych w kraju bo widzisz, że jednak to jednak śmierć i gwałty przywożą ze sobą, a nie kardamon, jesteś rasistą i powinno ci się zabrać paszport bo jak oni nie mogą to ty też.
Jak lubisz dildosy, a "pani z wąsem i kiełbasą" między nogami odpowiada ci, żeby uczyła twoje dziecko. Nic mi do tego. Jednak rób to prywatnie w domu, a nie w publicznej placówce, gdzie uczęszcza moje dziecko.
Lewaków naprawdę powinno się leczyć. 
Jak już napisałem wyżej, dawno temu. Szanuj moje wartości, ja będę szanował twoje. Jeśli nie, to nagrodą może być jedynie danie takim osobnikom w pysk.

Balum_balum

To dla ciebie musi być straszny problem