właśnie wracam z zagranicznego forum, gdzie tak pisali oraz że film robiony jest pod generację Z, potwierdziło się to i na naszym Filmweb. Chyba nie mam ciśnienia na obejrzenie, choć Denzela lubię
dzięki za info, jeszcze film nie obejrzany, tylko przeczytane komentarze powyżej o Denzelu haha :D
To piszesz Ty a co mówią satystyki w usa? Oczywiscie nie ma co generalizować ale trendy pewne są. A widać że obecne tzw kino próbuje zaklinać rzeczywistość.
Przeżarte mózgi już macie niektórzy. Weź zerknij w filmografię filmów akcji z Denzelem z lat 80-współcześnie, we wszystkich filmach dobry on, źli biali. Teraz weź zerknij na forum tych filmów: żadnych komentarzy o tym, tylko o filmach.
Wiesz czemu? Bo nikt nie był na tym punkcie przewrażliwiony. Teraz jest czarnoskóry w filmie Netfliksa i ooo już nagle chodzi o ideologię. Jeszcze zupełnie rozumiałbym, gdyby faktycznie chodziło, ale ani razu nie pada tu kwestia odnosząca się do koloru skóry.
Dostaliśmy zupełnie porządny film akcji, ale niektórzy już nie są w stanie przedrzeć się przez swój rasistowski umysł po prostu traktując bohaterów jak każdego człowieka.
Przestań wyrywać miecz z dłoni białym rycerzom srającym białym gównem. To jest ich pasja to jest ich tlen bycie rasistą. Nie zabieraj im czarnych bo się nabawią rozstrojów nerwowych.
Biali w stanach odpowiadaja za 80% morderstw w tym 90% z nich jest na białych . Sprawdz sobie statystkiki amerykanskiej policji .
A można wiedzieć gdzie wyczytałeś te bzdury? Sprawdziłem statystyki z poszczególnych stanów i takich danych nigdzie nie odnalazłem. Czarni stanowią 13% populacji a odpowiadaja za ponad połowę morderstw.