Red

2010
7,1 128 tys. ocen
7,1 10 1 127675
6,4 33 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

Bardzo dobry

ocenił(a) film na 8

Jak dla mnie bardzo dobra komedia akcji. Było się z czego pośmiać. Role też dobrze dobrane do każdego aktora. Musze obejrzeć 2. 8/10.

ocenił(a) film na 5
BDZ64

Wiele filmów, które nie są określane mianem komedii mają więcej zabawnych momentów, ale cóż, pewnie mam chujowe poczucie humoru.

ocenił(a) film na 8
LeGiOnIsTa1998

No wiesz. Scen do śmiechu nie było dużo ale było kilka śmiesznych. To był bardziej film akcji.

ocenił(a) film na 8
BDZ64

a mi troszkę (co jest +) przypominał produkcje Tarantino czyli akcja absurd śmiech

ocenił(a) film na 8
BDZ64

A mnie film bawił, chociaż największe wrażenie robią zwroty akcji, świetne naprawdę, ale dwójki nie obejrzę. Nie lubię powtórek z rozrywki i tylko bym popsuł sobie smak.

ocenił(a) film na 8
BDZ64

Jako emeryt z wieloletnim stażem mogę stwierdzić, że to film dobry, a nawet wybitny.
W swojej kategorii.

Odbieranie go na serio mija się z celem i zamysłem twórców, a w konsekwencji prowadzi do nieodwracalnych zmian kory mózgowej. Jedyne lekarstwo - wypuszczenie gazów cieplarnianych, z takiego nadętego widza (wiem, niezgodnie z Kioto), za pomącą rurki gumowej dla niemowlaków, zainstalowanej analnie...

ocenił(a) film na 7
BDZ64

Tez potwierdzam, super film
2 cześć wydaje mi eis ze była lepsza xD
Ale w każdym razie film bardzo dobry

ocenił(a) film na 7
SonGoku27

Red 2 jest słabym filmem w porównaniu z pierwszą częścią .

ocenił(a) film na 7
BDZ64

Tez mi sie tak zdaje, lekki, latwy i swietnie poprowadzony, choc z taki jak dziesiatki innych, poprawia humor.