Red

2010
7,0 128 tys. ocen
7,0 10 1 127684
6,4 33 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

Dobra obsada

ocenił(a) film na 5

..... i nic poza tym. Najgorszy film Freemana i pewnie również najgorszy Willisa, chociaż tutaj nie wiem czy palmy pierwszeństwa nie wiedzie Cop Out.

jack78

przez takich jak ty dobre filmy tracą zasłużone oceny. To naprawdę dobry film, jest perę niedociągnięć ale jaki lepszy film tej tematyki ostatnio oglądałeś

ocenił(a) film na 3
ruski011

Ty tam kolego lepiej najpierw gimnazjum skoncz i obejrzyj pare filmow, do ktorych musisz sie zmusic, a wtedy bedziesz mogl miec swoje zdanie, bo jak na razie, to twoja edukacja skonczyla sie na okresleniu mianem: "ARCYDZIEŁ KINEMATOGRAII" takich filmow, ktore nie moga nawet podejsc pod miano: 'obrazu'

Niezniszczalni 10/10
X-Men 10/10
Eagle-Eye 10/10

I wszystko jasne. Żadny z ciebie znawca. Lubisz kino akcji i poza tym niczego wiecej nie dostrzegasz, dlatego też nie proboj sie wdawac w dyskusje, w ktorych jedynym twoim argumentem jest: "To naprawde dobry film"

Cheers!

efc_2

po pierwsze nie jestem Twoim kolegą a gimnazjum skończyłem x lat temu!! widzę że nie znasz się i jesteś z ery mangi i tyle. tobie przydało by się gimnazjum, nauczyłbyś się czytać ze zrozumieniem gdyż niezniszczalni dałem 3\10 bo to gniot a co do Eagle Eye to wejdź na oceny filmu i poczytaj komentarze, większość ludzi daje 10\10. Zaś x-men to dla mnie głównie Sci-Fi i uwielbiam filmy Marvel. Nie oceniaj ludzi po tym co oglądają bo ktoś kto ma w ulubionych pasje i władce pierścieni nie może być zbyt inteligentny. Przeczytałem trochę Twoich tematów i widzę że lubisz mieć inne zdanie niż wszyscy a szczególnie uważasz że potrafisz przypisać film do grupy wiekowej, najlepiej mówi o tym temat w Efekt motyla który polecili mi teściowie! oglądałem z rodzicami i 40 letnim bratem wojskowym, wszystkim się podobał.A temat o przepięknym filmie dla gejów to poezja:) Wybacz że tak się rozpisałem, szkoda mojego czasu. Pozdrawiam i dziękuje Bogu że nie wszyscy tak oceniają jak Ty. P.S. Fujary na tropie to była jedna z śmieszniejszych komedii jakie oglądałem ale co ja wiem o kinematografii skoro Red podobał mi się bardziej niż niepowstrzymany

ocenił(a) film na 3
ruski011

Jesli Efekt Motyla podobal sie twoim tesciom, tzn. ze tesciowie max 6 klas podstawowki widzieli...

Prostych masz tesciow, ot mi wielka tajemnica. Pewnie upajaja sie tekstami z Faktu, sa zagorzalymi katolikami i kochaja PiS i kaczynskiego, no i oczywiscie byli w tej zacnej grupie: "obroncow krzyza" i zapewne to Ruscy dokonali zamachu na prezydenta.

Ale max, że hoho....

ocenił(a) film na 3
efc_2

P.S. wiekoszc ludzi daje 10/10.... ten tekst mnie zaiste przekonal....

efc_2

nie ma o czym pisać-jesteś gość i tyle! na każdym z twoich tematów jesteś mądrzejszy, zacznij pracę jako krytyk filmowy. A za publiczne zniewagi można nieźle oberwać od państwa. Jeśli nie znasz ludzi to nie pisz o nich bo w większości co do moich teściów jest odwrotnie.
P.S. Ale i takich ludzi jak ty trzeba na tym świecie. Co by to było gdyby wszyscy byli inteligentni.
skoro film dostaje ocenę 8.0 to znaczy że większości się podoba i docenili go, względem ciebie oznacza to że ta większość jest głupia i nie zna się. Gratulacje

ocenił(a) film na 3
ruski011

Jakby sie zgadzalo: wiekoszc jest plebsem i zagorzalym 'elekotoratem' faktu, innych brukowcow, kaczorow, moherow i piwa żubr.

Ciezko takiej warstwie spolecznej dostrzec roznice pomiedzy tandentym efektem motyla, szkola uczuc czy epicką trylogią Władcy Pierścieni.

Ale zupelnie mnie to nie dziwi, chociazby ze wzgledu na wiekszosc.

Problem polega na tym, ze ty jestes w wiekszosci, ja w mniejszosci.

Czyli cudownie sie dogadalismy. Miodzio!

efc_2

Przykro mi ale znów się mylisz, nie cierpię Kaczorów! Rydzyka itp. Do kościoła nie chodzę choć jestem wierzącym, i jak na górnika przystało piję piwo ale nie znoszę żubra, pije Lecha i Becksa, polskiej piłki nie cierpię a Hiszpańską. Musisz się pogodzić z tym iż nie zawsze będziesz miał racje ale widzę że i tak wiesz lepiej niż ja co lubię i robię

ocenił(a) film na 3
ruski011

Peace man! Moze jeszcze kiedys wyskoczymy na piwo ;)

efc_2

na piwo? czemu nie:) tylko żebyś z żubrem nie wyskoczył:)

ocenił(a) film na 7
ruski011

wiesz, nie musisz sie tlumaczyc przed tym kolesiem.
a panie efc_2 - gadanie o smolensku juz dawno przestalo byc "trendi". wiec moze sie uspokoj i nie rob z siebie debila.

niecnota

nie tłumaczyłem się, to tylko międzyludzka konwersacja:)