Dobre kino akcji, świetna gra aktorska (Malkovich!!!) i doskonale dobrany humor. Polecam zdecydowanie.
Zgadza się, zwłaszcza jeśli chodzi o Malkovicha ;) Jednak reszta też jest rewelacyjna plus tysiąc i jeden cliches oraz smaczków ze szpiegowsko-sensacyjnego kina ostatnich dziesięcioleci - 9/10 ;))
film - rewelacja. dawno się tak dobrze nie bawiłam w kinie. No i 100% Brusa w Brusie :D
zgadzam się, naprawdę dobra rozrywka, bez udawania wielkiego kina, po prostu idealny film na wieczór po ciężkim dniu. atutem zdecydowanie są aktorzy - zgadzam się co do Malkovicha - ryczałem ze śmiechu przy jego minach, najlepsze było jak siedział w krzakach gdy Bruce gadał z Helen Mirren ;) ale trzeba przyznać, że pomimo niezłego scenariusza były momenty nudne i bardzo wymuszone - nie podobał mi się wątek romansu Bruce'a z Parker. Generalnie film bardzo dobry i śmieszny ;)
Zgadzam się. Film bardzo dobry. Dużo śmiesznych momentów, dobre dialogi. Idąc na film do kina nie spodziewałam się, że tak się uśmieję :P Pozytywnie zaskoczona ;) Obsada też zrobiła swoje ;)