Red

2010
7,1 128 tys. ocen
7,1 10 1 127677
6,4 33 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

Zauważyliście butelkę wódki w 60min. 19sek. filmu, kiedy Victoria opatruje Franka?

xsi

heh, też byłam zaskoczona :P Polska wódka w amerykańskim filmie bez wyraźnego powodu...? no way :P Później przypomniałam sobie pewien istotny jak mniemam fakt:
"Słynny amerykański aktor chce kupić akcje spółki Belvedere produkującej słynną wódkę Sobieski i wejść do rady dyrektorów firmy. Wcześniej został twarzą jej kampanii promocyjnej. " /fragment artykułu z wyborcza.biz/ Owy "słynny aktor" to nikt inny jak Bruce Willis ;)

xsi

Z tego co mi wiadomo, to jest to ulubiona wódka Willisa, może dla tego. Będąc też w naszym kraju zwiedził fabrykę produkującą ten alkohol i otrzymał nawet w prezencie kilka sztuk.

impaler1

Willis reklamuje Sobieskiego więc ta butelka jest dla tego

ocenił(a) film na 7
rico89

Willis jest udziałowcem Sobieskiego. Teraz można "go" spotkac, w filmach, teledyskach, na reklamach w NBA.

ocenił(a) film na 7
The_Professor

po prostu płaca mu za reklame to reklamuje:)

Konrado96

Nikt mu nie płaci za reklamę. Jak napisał kolega wyżej - jest udziałowcem, ale nie Sobieskiego, tylko firmy Belvedere S.A., która jest właścicielem marki Sobieski. Willis ma nieco ponad 3% udziałów firmy.

ocenił(a) film na 7
ural

no sorry ale chyba wszyscy slyszeli jak Willis bodajze w tamtym roku przyjechal reklamowac ta vodke w Polsce... i co sie dzialo

ocenił(a) film na 7
xsi

W filmie, ktory kosztuje kilka milionow dolcow nic nie pojawia sie przypadkowo a z pewnoscia nie produkty. Zwlaszcza takie, ktore Bruce reklamuje