Warto w tym czasie oglądnąć naprawdę coś wartościowego. A tutaj hollywoodzka bajka, troche efektow specjalnych a'la McGywer.
pier...sz czyli co takiego "innego"?
Bardzo fajny lajtowy film na nudną kościelną niedzielę..
owszem, lajtowy. ni to sensacja ,ni to komedia.można obejrzeć i jeśli się nie spodziewasz porządnego thrillera , kryminału ( patrz Unthinkable czy Red Hill, tylko kolejnej Szklanej Pułapki to jest w sam raz. na raz.
Wlasnie o to chodzi w tym filmie. To jest sensacja z przymruzeniem oka wiec tak ja trzeba traktowac. Jest akcja, jest smiesznie i troche parodii holywoodzkich twardzieli, jak dla mnie swietna mieszanka. Polecam ;)
Trollujesz gościu. Dobre, odstresowujące kino. SUPER mi się to oglądało. POLECAM na wieczorek z kimś do towarzystwa albo samemu ;)
dla mnie nuda oklepane przewidywalne po 10 min wiadomo kto z kim i dlaczego.... strata 2h jak dla mnie....
czemu Ty mówisz, co jest super a co nie? jemu sie nie podobało, mówi to... i tyle. Ma takie prawo. Więc wyluzuj.
znasz jakas komedie sensacyjna w ktorej znajdziesz cos ,,wartosciowego`` ?? chyba pomyliles gatunki filmowe. a szkoda.
Czemu jak się komuś coś nie podoba zaraz się go nazywa trollem, dzieckiem, człowiekiem, który nie zna się na kinie ? Każdy ma inny gust... To co dla jednego jest gniotem, innym się podoba. Właśnie będę oglądała, więc po seansie się wypowiem. Mam nadzieję, że bedzie przynajmniej śmiesznie.
Może być - film klasy C. :)
I chyba nie wdzieliście DOBREGO ROZRYWKOWEGO KINA, polecam "Drużynę A "czy chociażby "Wybuchową parę" ( z ostatnich tego typu filmów jakie w kinie widziałam), tam przynajmniej dużo zwrotów akcji było i sporo śmiechu.
hehe a tutaj nie widziales zadnych zwrotow akcji i nie smiales sie z niczego? dobrze sie czujesz? The A- Team to nic innego jak bajeczka dla 15-latkow.
Jeśli to do mnie, to się czuję bardzo dobrze. I o ile dobry mam wzrok to chyba nie pisałam tego co mi "zarzucasz":P
I chyba nie wdzieliście DOBREGO ROZRYWKOWEGO KINA, polecam "Drużynę A "czy chociażby "Wybuchową parę" ( z ostatnich tego typu filmów jakie w kinie widziałam), tam przynajmniej dużo zwrotów akcji było i sporo śmiechu.
hehe nie rozumiesz tego co piszesz ? kurde mysl troche, bo zenujaco to wyglada.
Po prostu przymruż oko na ten film, i się uśmiechnij :) to żart, nie film, znakomite kino rozrywkowe !!!