Red

2010
7,1 128 tys. ocen
7,1 10 1 127685
6,4 33 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

NIEPOROZUMIENIE !!! Jak ktoś lubi bajki to polecam. Jak dla mnie, a nie jestem wymagającym widzem ten film jest tak głupi że wyłączyłem go w połowie co zdarza się baaardzo rzadko . Red, Wybuchowa para, Salt to największe kichy w ostatnim czasie. Takich filmów po prostu nienawidzę !!!!! Czy jest tu ktoś kto się zemną nie zgodzi?

ocenił(a) film na 8
dominator1

Bo to jest komedia sensacyjna ;)... Tak samo jak "Zabójcza broń". Te filmy są "głupie" ale jest dobra akcja i świetna gadki... Ode mnie 7, ale dałem 8 za Malkovicha.

LeoMessi86

i słusznie :) malkovich wymiata. Wszyscy zagrali genialne przerysowane i zabawne role.

ocenił(a) film na 1
dominator1

Ja się zgodzę. Moja ocena jest bardzo surowa, w mojej opinii adekwatna do filmu. Nic mnie w nim nie bawiło, nic nie potrafiło przyciągnąć uwagi. "Red" to po prostu taka produkcja, gdzie jedynym dobrym elementem są gwiazdorzy (ci z kolei "biorą się" z powodu dużego budżetu filmu). Nawet nie miałem ochoty dobrnąć do połowy, ale żeby nie było, że przywiązuję dużą wagę do oceny, po prostu jestem przeciwny takim Komercyjnym Bzdetom.

ocenił(a) film na 3
sylar_217

zgadzam się, ale nie powinno się porównywać tego ... filmu do Zabójczej broni! Niebo a ziemia. W filmie można było naliczyć ze dwie śmieszne sceny, i po prostu rzadko żałuję, ale tym razem to była straszliwa pomyłka, a aktorzy pokroju Freemana zrobili to dla jaja - nie wierzę, że potraktowali taki scenariusz poważnie...