Oj, marudzicie... to jest typowo rozrywkowy film z doborową obsadą i mnóstwem szybkich pościgów, wybuchów, strzelanin i cietych dialogów. Ale tylko rozrywka - akurat na sobotni wieczór. Nie szukajcie tu artyzmu i oskarowych kreacji - ale dajcie się zabawić przez Bruce`a i Mrogana. Ja uległem i nie żałuję... :-)
dla mnie film za mało jajeczny
mógłby być ciut dłuższy i wzbogacony o interakcje między starymi wygami
każdy aktor byś świetny, ale brakuje mi iskrzenia między postaciami
IMO Mary-Louise Parker mimo, że zabawna, to poległa w starciu nawet z Willisem a przy tym była irytująca.. ale o dziwo Karl Urban nie dał się pożreć przez starego wygę ;)
ale i tak najlepszy był paranoik Malkovich :D
Ja również uważam film za dobre kino.
Obraz typowo rozrywkowy i trzeba powiedzieć, że udało się stworzyć dobry obraz pod tym względem.
Dokładnie taka komedyjka akcji z nieco czarnym humorem :P
Mnie się w miare podobało.
Czubek Malkovich numero uno :)
Malkovich i Sobieski na stole ;) Tak tak wiem Bruce ma udzialy...
Swoja droga chcialabym dorwac komiks
Polską translację komiksu zrobił GruMiK, zresztą film z komiksem ma wspólny tylko zaczątek akcji, bo komiks to jest dramat a nie komedia.
Jasne, ze sie czepiaja, zgrywajac inteligentow, szukajacych drugiego dna, wartosci okraszonych niebanalna fabula i nawiazan politycznych . Jakis gosc napisal temat, ze "przy takiej gwiazdorskiej obsadzie jak dla mnie to film słaby" . Szkoda, ze to nie nazwiska pisza scenariusz . Oni to co mieli zrobic, zrobili swietnie moim zdaniem . Pozdrawiam serdecznie i zachecam do obejrzenia tego filmu, bo to lekka i mila rozrywka, w sam raz na weekendowy wypad do kina .