1 raz pierwsze sceny tak mnie zniechęciły że wyłączyłem
2 raz dotrwałem do połowy i usnąłem
3 raz obejrzałem cały ufff
Nie wiem co ludzie widzą w tym filmie ,że ktoś kiedyś powiedział że to dobry fim to nie znaczy że jest dobry Dla mnie ten fim jest przykry jak bilet do wojska :-( Od początku wieje nudą W rzeczywistości nie ma takich ludzi jakich przedstawiono w filmie dialogi mają być śmieszne a dla mnie są przykre pata taj dla mnie to nie było śmieszne nawet to nie było ciekawe. Muzyka tam tam tam tam po prostu usypia. Słyszałem opinie że rejs to film kultowy dlatego że tak się utarło i tak każdy powtarza Michał Wiśniewski Ivan i Delfin też zrobił karierę bo ludzie mówili że to jest dobry piosenkarz. Aktorom dałbym 10 bo nie każdy potraf zagrac debila reszta fimu na jeden czyli ogólnie trója i taką notę stawiam.
Oglądałem ten film kilka razy i za każdym razem jest co raz śmieszniejszy. Nie wiem czy to film kultowy, ale na pewno śmieszny dla ludzi rozumnych myślących. Dialogi są przecież rdzeniem tego filmu. Obejrzyj jeszcze raz uważnie.
Ten film jest taki jak go opisales - dokladnie taki!! Bo takie byly czasy! I chyba o to rezyserowi chodzilo prawda? Oczywiscie ze wieje nuda z ekranu, trudno pojac o czym rozmawiaja aktorzy:) I to jest przeciez glownym watkiem filmu. Zajmowanie sie blachymi sprawami, pierdolami to odzwierciedlenie tamtych czasow. Jak ten film bardzo lubie.
dopiero z perspektywy lat zaczęłam go doceniać. Gdy go zobaczyłam miałam podobne odczucia, nuuuda, nic się nie dzieje.