Jak to ma być nastepny film w stylu MALI AGENCI 3D to Rodriguez pocałuj sie w dupe! Jak można reżyserować takie bzdety ????? I pomyśleć że on wyreżyserował jeden z lepszych filmów Sin City?(ale to inny temat)
Taaak to jest coś bardzo w stylu Malych Agentów. Ale nie psiocz na Rodriqueza niech se kręci co chce w końcu ma do tego prawo nie? Jak sie nie podoba to nie musisz oglądać - ja nie zamierzam :P
Pozwolę się zapytać: Anakinie, czemu wszędzie piszesz, że mieszkasz w Gdańsku? Czy to tylko ja jakaś niekapująca jestem? :]
koleś jak możesz bronić ten "film" ?
Jesteś upośledzony że bronisz ten badziew ?
Jesteś kolejym amatorem lekkiego kina niewymagającego myślenia ?
No nie dziiwię się skoro go lubisz to jesteś upośledzonym dzieckiem albo masz 3 lata. Czy tobie się to naprawdę podoba ?
Sądząc po twoim nicku ( mało oryginalnym ) jesteś zapewne dzieckiem i spadaj do grona dzieci z filmwebu które są amatroami Harryego.
Wiesz co jedno ci powiem : jestrś upośledzony i czemu piszesz w kółko że jesteś z Gdańska i mieszkasz w USA ?
No co ty, krecik jest fajny ;]
Tak na marginesie(z ciekawostek) historię do filmu wymyślił 7-letni syn Roberta Rodrigueza, Racer, więc czego się spodziewliście? Przecież widać dla jakiej jest grupy wiekowej przeznaczony ten film(i być może Anakin do niej należy)...
Film jest dobry dla dzieci i właśnie po to powstał, z myśla o maluchach. Ja byłam na tym filmie i jakoś szczegółowo go nie wychwalam. Mi np.: było szkoda wydanej kasi, jednak są osoby dla których był to extra, wypas na maxa, poprostu mega hicior. Istnieją różni ludzie i różne gusta :P.