PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595562}

Rekin z bagien

Swamp Shark
2011
3,1 958  ocen
3,1 10 1 958
Rekin z bagien
powrót do forum filmu Rekin z bagien

Kolejne dzieło z chrzęstnoszkieletowymi rybami na tapecie - czy rekin z bagien wciąga równie jak samo bagno? Wszystkich zainteresowanych filmem i oburzonych brakiem filmów klasy Z na Pulsie w świąteczny poniedziałek zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy wtorek, 2.04 o 21 na antenie TV6 :)

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

mmm... rekin z bagien!
Rekin z bagien???!!! To jest w ogóle możliwe? Nie może mnie zabraknąć na tym filmie :):):) To, że wciągnie to nie wątpię ale, ze jego nie wciągnie -tego żem jest ciekawa! :)

hapibo

Może ma takie racice na kształt łosia i się nie zapada :D

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

o w paszczę wieloryba! to łosie się nie zapadają?! ;)

hapibo

No tak, mają takie płaskie racice działające jak rakiety śnieżne i mogą żerować na bagnach , pod warunkiem że w bagnie nie ma oczywiście rekina z bagien. Wtedy jest kiepsko.

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

Hmmm... ciekawe, czy jutro zagości jakiś łoś?! To by była zabawa! Łoś kontra rekin z bagien :))))

hapibo

Łoś wystąpił w "Przebudzeniu bestii". Brawurowo zagrał krwawe ostrzeżenie alaskańskiej mafii, jednak przez tą chwilę sławy kompletnie stracił głowę i wycofał się z branży.

Wyjaśnienie: Wiwern wrzucił zakrwawioną głowę łosia emerytowanemu żołnierzowi do baseniku xD

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

Jesteś niesamowity!!! :D :D :D

hapibo

Och :)

Nie przesadzałbym aż tak xD Fajnie że już dziś film :)

Valdoraptor23

Jestem :) Nie mogłem przegapić parodii filmów klasy Z :)

jporuba

O, świetnie że zasilisz naszą ubogą lożę szyderców :)

jporuba

Przy okazji, obczajcie opis tego dzieła:
http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Amier%C4%87+w+mi%C4%99kkim+futerku-1988-106050

XD

Valdoraptor23

Co do diabła?!

ocenił(a) film na 3
jporuba

jestem :)
muzyczka piękna na początek :)

ocenił(a) film na 3
hapibo

i pół nagie dzieweczki nad jeziorem - dobrze sie zapowiada :)

hapibo

I koniec imprezy! xD

Ale tatoo, osiemnastka xD

jporuba

Widziałem na Youtubie początek, jest w 6 częściach odkopanych przez Jetiego. Trzeba wpisać "Uninvited 1988", już tuż po zaczynaniu jest boska scena pokazująca tego stwora xD

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

kotek zabija?!!! :) kiedy to oglądamy????????????????????????

ocenił(a) film na 3
hapibo

szeryf cufalem uszedł z życiem!!!

hapibo

Ale klon Tommy'ego Lee Jonesa :D

Valdoraptor23

Jak było na Bożonarodzeniowej Wielkanocy? :)

jporuba

Na szczęście leniwie i bezstresowo, ale sypało prawie całą niedzielę i poniedziałek... Masakra xD

ocenił(a) film na 3
jporuba

jeśli mogę coś powiedzieć - u mnie było pięknie :)))))))))))))) jestem chyba jedną z niewielu osób którym śnieg tej wiosny nie przeszkadza :)

hapibo

Mnie też nie, ale stwierdzam tylko ogólny trend, hehe. Mamy zaspy większe niż w grudniu xD

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

dokładnie! pani wiosna odwaliła lepszą robotę w 2 dni niż pani zima w 4 miesiące! :)

ocenił(a) film na 3
hapibo

szeryf leci na lokowaną kelnereczkę, u la la :) na bank go zeżre rekin, zgadzacie sie? :)

hapibo

Możliwe że szeryf odegra taki finał jak Brody w "Szczękach", nie spisujmy go jeszcze na straty.

hapibo

Zabawne że rekin z morza pływa w rzece czy jakimś jeziorze i nic sobie z tego nie robi.

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

o ho!!! ciekawe, czy jak rekin zjadł pijaczynkę to sam też naładuje sobie procentów???

hapibo

Chyba za mało procentów, to było tylko takie coś jak mięso w winie xD

Valdoraptor23

A właściwie czemu miałby coś sobie z tego robić? Ma na pieńku z aligatorami,czy jak? ;)

jporuba

Tez macie wrażenie że we wszystkich tych filmach jest użyta ta sama płetwa ze styropianu? xD

hapibo

Zrobiłem pełnowymiarowego królikobałwana z uszami i buźką ":3". Lepszy śnieg niż w zimie.

ocenił(a) film na 3
jporuba

no!!! lepienie królików tej wiosny to już standard :) pełno ich na fejsie :)

jporuba

Ha ha, ja parę lat temu też zrobiłem królika, nawet mu marchewkę w łapę wsadziłem xD

Valdoraptor23

Ja nie miałem marchewki,to mu worek zrobiłem - kula miała na głowę być,ale za duża się zrobiła i nijak było na tułów wsadzić ;D

ocenił(a) film na 3
jporuba

pan z chusta na głowie to macho nie z tej ziemiii ;;;)))))

jporuba

Dokładnie, znam ten problem bałwanogłowowy :D

Valdoraptor23

Dobra,coś zjadło aligatory D:

PS.Jeżeli coś w okolicy z aligatorami zjada ludzi,to na pewno jest rekin.Musi być.No bo co innego?

ocenił(a) film na 3
jporuba

no ba!!!

ocenił(a) film na 3
hapibo

płetwa ze styropianu :)))))))))))))) coś w tym jest :) chyba ten styropian obkładają jakimś oślizłym materiałem i ma taki dobry przepływ :) ergonomiczna :))))))))))

hapibo

Ją się wynajmuje z magazynu, pod nazwą "Uniwersal Shark Fin Mejd From Stajrołpian" :D

Valdoraptor23

Albo ekskluzywną wersję,za 6$ "Moar Realistic Shark Fin Mejd of Rubber"

jporuba

A dla elitarnych filmów jest program komputerowy "Hał tu mejk grejt luking szark fin in weekend" xD

jporuba

Nieprawda, może być jeszcze Megapyton ;>

Valdoraptor23

Tudzież Anakonda.W drugiej części była nawet scena,jak zjada całego kajmana.

jporuba

Kurczę, tej właśnie nie oglądałem :) Musze nadrobić i spróbować jakoś dodać Anakondę do Bestiariusza. Ale tej z Jennifer Lopez nie policzę raczej xD

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

no, ta anakonda przypadła mi do gustu :)

hapibo

Ty byś też jej przypadła pewnie :D

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

hhahahahahahahaahahahaha :)))))))))))

ocenił(a) film na 3
jporuba

i reklama. mamy teraz czas na to, zeby zastanowić się, na jakiż to cudny i genialny plan wpadła panna lokowna blondi, co by zapolować na naszego głównego jednopłetwowca sterczącego ;)))))))