Kolejne dzieło z chrzęstnoszkieletowymi rybami na tapecie - czy rekin z bagien wciąga równie jak samo bagno? Wszystkich zainteresowanych filmem i oburzonych brakiem filmów klasy Z na Pulsie w świąteczny poniedziałek zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy wtorek, 2.04 o 21 na antenie TV6 :)
mmm... rekin z bagien!
Rekin z bagien???!!! To jest w ogóle możliwe? Nie może mnie zabraknąć na tym filmie :):):) To, że wciągnie to nie wątpię ale, ze jego nie wciągnie -tego żem jest ciekawa! :)
No tak, mają takie płaskie racice działające jak rakiety śnieżne i mogą żerować na bagnach , pod warunkiem że w bagnie nie ma oczywiście rekina z bagien. Wtedy jest kiepsko.
Hmmm... ciekawe, czy jutro zagości jakiś łoś?! To by była zabawa! Łoś kontra rekin z bagien :))))
Łoś wystąpił w "Przebudzeniu bestii". Brawurowo zagrał krwawe ostrzeżenie alaskańskiej mafii, jednak przez tą chwilę sławy kompletnie stracił głowę i wycofał się z branży.
Wyjaśnienie: Wiwern wrzucił zakrwawioną głowę łosia emerytowanemu żołnierzowi do baseniku xD
Przy okazji, obczajcie opis tego dzieła:
http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Amier%C4%87+w+mi%C4%99kkim+futerku-1988-106050
XD
Widziałem na Youtubie początek, jest w 6 częściach odkopanych przez Jetiego. Trzeba wpisać "Uninvited 1988", już tuż po zaczynaniu jest boska scena pokazująca tego stwora xD
jeśli mogę coś powiedzieć - u mnie było pięknie :)))))))))))))) jestem chyba jedną z niewielu osób którym śnieg tej wiosny nie przeszkadza :)
dokładnie! pani wiosna odwaliła lepszą robotę w 2 dni niż pani zima w 4 miesiące! :)
szeryf leci na lokowaną kelnereczkę, u la la :) na bank go zeżre rekin, zgadzacie sie? :)
o ho!!! ciekawe, czy jak rekin zjadł pijaczynkę to sam też naładuje sobie procentów???
Ja nie miałem marchewki,to mu worek zrobiłem - kula miała na głowę być,ale za duża się zrobiła i nijak było na tułów wsadzić ;D
Dobra,coś zjadło aligatory D:
PS.Jeżeli coś w okolicy z aligatorami zjada ludzi,to na pewno jest rekin.Musi być.No bo co innego?
płetwa ze styropianu :)))))))))))))) coś w tym jest :) chyba ten styropian obkładają jakimś oślizłym materiałem i ma taki dobry przepływ :) ergonomiczna :))))))))))
Kurczę, tej właśnie nie oglądałem :) Musze nadrobić i spróbować jakoś dodać Anakondę do Bestiariusza. Ale tej z Jennifer Lopez nie policzę raczej xD