PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684237
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

omal nie usnelam. ciekawe skad takie wysokie oceny. brak mi slow. stanowczo odradzam. jedyne co jest fajne to utwór o tym samym tytule co film, świetna muzyka

ocenił(a) film na 10
TranceAddict91

Do tego filmu trzeba podejść trochę inaczej. I nie dziwię Ci się że omal nie usnęłaś skoro "Zmierzch" oceniłaś 10/10 i oglądasz M jak miłość. Nie twierdzę, że jesteś przez to gorsza, ale po prostu masz zupełnie inny gust. Z drugiej jednak strony ten film pokazuję dramaty, od których nie da się uciec- i co najgorsze wielu mamy przecież narkomanów i lekomanów. I każdy może przecież wpaść w ten nałóg. Nie próbowałaś wyobrazić sobie, jakby to było gdybyś Ty lub Twoi najbliżsi właśnie się w ten sposób uzależnili?... Właśnie przez bliskość tego dramatu ten film mną wstrząsnął. Uważam też, że powinien go zobaczyć każdy, kto chce sięgnąć po narkotyki. Daje do myślenia.

użytkownik usunięty
TranceAddict91

Marna prowokacja. Zapraszam do obczajenia listy ulubionych, która wiele mówi o poziomie userki zwanej TranceAddict91.
Tylko spójrzmy: "Zmierzch", "M jak Miłość" i "Nasza Klasa" z ocenami 10/10. A "Requiem" z notą 1/10. Pozostałe oceny też wymiatają, polecam kliknąć w jej profil, ubaw po pachy. Ziewwwww...

ocenił(a) film na 10

Obawiam się, że to nie jest prowokacja. Tu mi pachnie 15-latką :d

aniedam

ha ha zabawne. wiesz ogladam to co lubie i nie wstydze sie tego w przeciwienstwie do "ARBITRA ELEGANCJI" ktory swoje oceny ma ukryte. ogladalam duzo filmow na poziomie, w ktorych ty nawet nie wiedzialbys o co chodzi. a ten film zasluguje na 0 ale niestety nie ma takiej oceny.

TranceAddict91

przynajmniej jak dla mnie na tyle zasluguje ale sa rozne gusty i nie krytykuje tych ktorym ten film sie podobal. po prostu wyrazilam swoja opinie. gdybys mial troche kultury to byś sie nie nasmiewal z czyjegos gustu ale jak widac nie masz. no coz...

ocenił(a) film na 9
TranceAddict91

"ogladalam duzo filmow na poziomie, w ktorych ty nawet nie wiedzialbys o co chodzi." jakieś przykłady?
sądząc po Twoim ocenianiu oglądasz same filmy na poziomie i w dodatku takie ambitne!