PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684237
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Daję 10/10

ocenił(a) film na 10

Film jest bardzo ciekawy, trzeba go poprostu umieć obejrzeć. Muzyka bardzo fajna!!!!

karl66664

daje 1/10 film jest bardzo nieciekawy,muzyka tandetna

ocenił(a) film na 10
Alex_TyIer

y, ja takżę daję 10-tkę - zdecydowanie jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam, wstrząsający i dający do myślenia [a muzyka jest zajebista] <3

ocenił(a) film na 9
Tentihay

Ja dałam 9/10.Film dający do myślenia i skłaniajacy do przemyślen.Muzyka cudna.
Zgadzam się,trzeba umiec go obejrzeć.

użytkownik usunięty
plistek43

Piszesz, że dałaś 9/10, a pod Twoim nickiem widnieje, że wlepiłaś 10/10;-)... Hmmm...

ocenił(a) film na 9

Nie,najpierw dałam 9 a potem po namyśle stwierdziłam,że ten film powinien dostać 10.Według mnie jest rewelacyjny.

użytkownik usunięty
plistek43

Film co najmniej genialny, po pierwsze i co najważniejsze daje do myślenia poza tym człowiek na przyszłość po jego obejrzeniu co najmniej dwa razy się zastanowi i to tak porządnie zanim weźmie prochy i dlatego też uważam że ten film powinno się puszczać dzieciakom zamiast paplać bzdety, że narkotyki są takie siakie i owakie dać im ten film i nic więcej jeśli to do nich nie przemówi to nic innego, bo mnie on skutecznie przekonał.

ocenił(a) film na 9

Jasne ja też jestem tego samego zdania.Ten film powinno się puszczać w szkołach nawet.Wtedy by zobaczyli jakie są prawdziwe konsekwencje z brania,ćpania itp.erŻe nie tylko można trafić do jakiegos zakładu iść na odwyk.Tu nie o to chodzi.Chodzi o to,że przez takie branie to traci się siebie,swoja godność.I ja myślę,że ten film by prędzej nauczył młodzież niż takie gadanie,które nic nie wnosi.Bo bądzmy szczerzy,kto posłucha?