Wg mnie bardzo dobry film! Jeden z lepszych dotyczących problemów narkomanii.Idealnie
obrazuje jak łatwo można się zatracić w nałogu.Do tego świetna obsada aktorska-czego
chcieć więcej? ;)
Nic dziwnego, że ci się podoba jesteś przecierz kobietą a wam podobają się takie szmiry jak Requiem dla snu.
Nie udawaj znawcy kobiet Many, bo to arcy-zabawne w twoim wydaniu ;)
Zwłaszcza, ze twoje posty o ''RFD'' sadząc po ich treści, są ściągnięte z moich wcześniejszych wypowiedzi...
Pozdrawiam;)
Nie udaje znawcy ja tylko stwierdzam fakty. Jakby się tak rozejrzeć po tym forum, to od razu rzucą się w oczy pochlebne komentarzy ze strony kobiet.
Żadnych twoich wypowiedzi nie kopiuję!!! W ogóle dziwię się że mnie o to posądzasz.
Mogłabyś wkleić linki z twoimi wypowiedziami które ja rzekomo skopiowałem / ściągnąłem
No, mnie się bardziej rzuciły w oczy wypowiedzi mężczyzn czy raczej chłopców- np. huo_sancheza
Zarzut o ściąganiu wypowiedzi był lekko zgryźliwa odpowiedzią na twoje sprowadzanie wszystkich kobiet do wspólnego mianownika.
A poza tym nie chce mi się bawić w przepychankę słowną, zwłaszcza, że oceniamy ten film dość podobnie.
Peace;)