Każdy sięgający po twardsze narkotyki człowiek powinien zobaczyć najpierw ten film i się
zastanowić. Jeżeli dalej chce dać w żyłę, to proszę bardzo, ale ja nie chcę płacić podatków
na odratowywanie takich bezmózgów jak przedawkują! Bo przecież społeczeństwo nie
poniesie żadnej dotkliwej straty po śmierci takiego zaćpanego darmozjada.
Hmm a co z bezmózgimi alkoholikami ? Płacisz za nich i nie przeszkadza to tobie ? :)
Oni jak najbardziej też. Ale to film o ćpunach, nie alkoholikach, więc nie wspominałem.
Alkohol = narkotyk = ćpanie... owszem , nie bylo tego w filmie . Wychodze poza temat :)
Taka ciekawostka jeszcze : )
Każdy z nas , ludzi jest w pewnym sensie ćpunem. Brzmi głupio... Jednak każdy człowiek posiada w szyszynce substancje mocno psychodeliczna DMT ktora jest uznana za narkotyk , i w wielu państwach jest nie legalna.Używamy jej między innymi kazdej nocy podczas snu(dzieki temu snimy ) , podczas projekcji astralnych i co chyba najwazniejsze uwalnia sie podczas naszej smierci. Uzywajac tej substancji w celach naukowych mogli byśmy zrewolucjonizować ludzkie postrzeganie zycia i smierci , stali bysmy sie poprostu bardziej uduchowionymi osobnikami :) Niektore narkotyki wcale nie sa złe jak niestety uwaza wiekszosc Polaków.
Ehhh rozmarzyłem sie troche.. sory ::)
peace love and drugs