PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684237
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Requiem dla snu

ocenił(a) film na 10

Piękny film. Rewelacyjna muzyka. Wprost cudowna. Nie rozumiem jak można krytykować takie arcydzieło.

ocenił(a) film na 10
Magik_2010

całkowicie popieram,niesamowita muzyka, po prostu świetny film, chyba mi się nie znudzi nigdy ;d
genialna rola Jareda, a bardzo rzadko się zdarza, by muzyk był dobrym aktorem.

ocenił(a) film na 9
buterfly_effect

Zgadzam się film świetny a Jared jak zwykle niezle sobie poradził, dobrze ze najpierw był aktorem a potem muzykiem, piosenki też ma dobre. Polecam film

ocenił(a) film na 10
jesse_b

każdy powinien go obejrzeć, to jest mój najlepszy jaki oglądałam. racja zespół i Jared są świetni <3

ocenił(a) film na 6
buterfly_effect

to malo ogladałas

ocenił(a) film na 10
Xsaav

dlaczego myślisz że mało? to jest mój ulubiony i nie oznacza, że mało oglądałam. każdy ma swoje zdanie, ja mam takie.

Magik_2010

Rewelacyjny film, gra aktorska nie pozostawia nic do życzenia, muzyka idealnie wkomponowana. Jak dla mnie film przekazał to co miał przekazać. 10/10

ocenił(a) film na 9
SenChihiro

przekazał co miał przekazać, ale nie jest to film na miarę pierwszej dwudziestki najlepszych filmów. Muzyka w filmie fajna, lecz wydaje mi się, że momentami nie zbyt dobrze dobrana.

Socers

Rewelacyjny film to nie zawsze Arcydzieło - jak pokazuje chociażby skala FilmW :_) Dla mnie to jeden z lepszych filmów jakie kojarzą się z wątkiem dragi/ ten film ma swój specyficzny, nawet oniryczny klimat. Aktorsko to również popis - od babci - przez Wayansa,Jennifer i tego muzyka co o nim wspominaliście/łyście ;P Zasłużył na...9/10