PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685398
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

rewelacja !!!

ocenił(a) film na 9

Rewelacja pod względem muzyki i montażu i reżyserii.Technika filmowa na najwyższym poziomie.Co do fabuły ,myślę,że jest drugorzędna. Technicznie na 100, fabuła i gra aktorska na 6-7,w sumie 9/10.

użytkownik usunięty
sadek4

''Rewelacja pod względem muzyki i montażu i reżyserii.Technika filmowa na najwyższym poziomie''
Mało co się nie zesrałem ze śmiechu jak to przeczytałem

ocenił(a) film na 9

Czy ty (celowo małą literą) zawsze musisz trollować? Odejdź w końcu od tego komputera bo kiedy nie spojrzę to jesteś online i chyba ci się już od tego mózg lasuje. Zgadzam się z autorem tematu, chociaż chyba trochę za nisko oceniłeś grę aktorską. Wyjątkowo wyróżniała się tu Ellen Burstyn, który zagrała po prostu kapitalnie.

użytkownik usunięty
Ko5aK

Ja trolluje??
Jednymi osobami które tu trollują to sadek4 wypisujący takie bzdety i ty popierający go.
''Technika filmowa na najwyższym poziomie'' - Co dużo się rozpisywać film jest niemal amatorsko nakręcony, nawet gdyby był tak dobry od strony technicznej jak się im podniecacie to wytłumaczcie mi fakt dlaczego nie otrzymał żadnej statuetki, ba nawet nie otrzymał żadnej nominacji do jakiejkolwiek nagrody.

''Wyjątkowo wyróżniała się tu Ellen Burstyn'' - Oczywiście że się ona wyróżniała na tle takiego drewna jak Leto, Connelly i Wayans ale to że zagrała ''po prostu kapitalnie'' to oczywiście głupota

ocenił(a) film na 10
sadek4

Fabuła akurat jest ZADŻEBISTA !!! Klimat tego filmu jest CUDOWNY ! Darren rządzi !

ocenił(a) film na 8
sadek4

Film jest świetny i doskonale daje odczuć widzom jak ten obraz pokazuje jednolitą całość. To jest bardzo dobry, który wyróżnia się doskonałą muzyką i montażem. Szczegółowe nie pominięcie Ellen Burstyn, która w tym filmie gra kapitalnie. Nawet dobrze sprawdził się Jared Leto(wokalista 30 second to Mars). Bardzo dobrze zrobiony film.

ocenił(a) film na 10
sadek4

Niesamowicie podobało mi sie to jak został ten film zrobiony bo trzeba przyznać że nie jest to zwykła historyjka ćpuna.
CHodzi mi o to że powoli bohaterowie mają coraz większ eproblemy w których się zagłębiają i jest to stopniowo pokazywane.
Gra aktorska bardzo mi się podobała. Ellen rzeczywiście zagrała niesamowicie, Jared też.