Re jest epickie! Nie grałem w grę ale na mi na pewno by nie była lepsza od filmu. Lubię klimaty
katastroficzne. Możliwe że w 6 będzie lekarstwo bo już jest coraz mniej ludzi. Zresztą już chyba w 2
było ;) Uwielbiam Alice w roli głównej. Bardzo mi się podoba ;> Chyba się od tego filmu
uzależniłem ale zawsze tak mam xD
W internecie pojawiło się sporo plotek o tym, że:
-Film będzie miał tytuł Resident Evil: Armageddon
-Akcja będzie się rozgrywała tuż po wydarzeniach z filmu Resident Evil: Retribution
-Alice i jej przyjaciele wrócą do Raccoon City, do Ula, by tam zniszczyć Red Queen
-Zdjęcia będą kręcone w Waszyngtonie
-Możliwe, że pojawi się kilka nowych potworów: Garrador, El Gigante, Aligator, Whopper, Executioner, Cerberus, Nemesis, Regenerador, Licker i Kipepeo - te ostatnie były pod koniec RE: Retribution
-Jest spore prawdopodobieństwo, że Michelle Rodriguez znów zagra w RE- Zła Rain - byłoby świetnie::))
-Colin Salmon - James"One"Shade - wróci jako dobry klon
-Jest szansa, że w filmie pojawią się: Steve Burnside, Ashley Graham, Matt Addison, White Queen, Sheva Alomar, Ingrid Hunnigan, Angela Ashford, Jack Krauser i Rebecca Chambers
-Alice będzie walczyła z Red Queen- nie wiem jak oni to zrobią
-Claire Redfield będzie miała kostium z gry Resident Evil 2
-Film będzie trwał około 140 min
-Wesker planuje zdradę
-Możliwe, że będzie to bitwa przeciwko zombie, lickerowi i smokom z końcówki RE: Retribution
-Być może pojawi się zainteresowanie miłosne bohaterów: Claire & Steve, Leon & Ada, Chris & Jill, Alice & Matt
-Film będzie na podstawie gry Resident Evil 6
-Zostanie ukazana mroczna rezydencja wybudowana przez założyciela Umbrelli, Ozwell'a E. Spencera
-Resident Evil: Armageddon będzie podzielony na dwie części
-Premiera 12 września 2014 roku
-Co do reszty bohaterów: Carlos,L.J., Richard Aiken, trudno powiedzieć
-Będzie to ostatni Resident Evil
-Paul W.S.Anderson w jednym z wywiadów powiedział, że Resident Evil 6 będzie ostatnią częścią historii z Alice. Oznacza to, że nie tylko Alice zginie, ale także inne ważne postacie takie jak: Jill Valentine, Claire Redfield, Albert Wesker.
-Wszystkie wymienione informacje są potwierdzone na 90%, że tak właśnie będzie
No jak to wszystko jest prawdą to zapowiada się ciekawie, a nawet naprawdę bardzo ciekawie :).
Nie skopiowałem, bo wszystkie informacje są bliskie potwierdzenia. to żadna ściema, tylko sama prawda!!
No to tak
- Tytuł może będzie brzmiał Resident Evil: Armageddon
- "Akcja będzie się rozgrywała tuż po wydarzeniach z filmu Resident Evil: Retribution"
to na pewno,znając życie zaczną podobnie jak Retrybucje.
- "Alice i jej przyjaciele wrócą do Raccoon City, do Ula, by tam zniszczyć Red Queen"
to chyba już nawet potwierdzone jest, że taki plan ma Anderson.
- "Zdjęcia będą kręcone w Waszyngtonie"
Może i tak.
- "Możliwe, że pojawi się kilka nowych potworów: Garrador, El Gigante, Aligator, Whopper, Executioner, Cerberus, Nemesis, Regenerador, Licker i Kipepeo - te ostatnie były pod koniec RE: Retribution"
Nowych? Executioner już był w 2 poprzednich częściach, cerberus też, licker również a Nemesis skąd? skoro już zdechł? chyba że jednak żyje w szczątkach miasta.
- "Jest spore prawdopodobieństwo, że Michelle Rodriguez znów zagra w RE- Zła Rain - byłoby świetnie::))"
Co jak co ale już za dużo tej Rain;]
- Colin Salmon - James"One"Shade - wróci jako dobry klon
I po co?-.-
- "Jest szansa, że w filmie pojawią się: Steve Burnside, Ashley Graham, Matt Addison, White Queen, Sheva Alomar, Ingrid Hunnigan, Angela Ashford, Jack Krauser i Rebecca Chambers"
Oooo tak , oby pojawił się Steve ale by też w miare szybko go ubili, Ashley nie jest potrzebna ale jest duża szansa na to że się pojawi.
Sheva Alomar? nie wiem po co ale ok, niech zabija se tam mutanty. Krauser by się przydał i walka 1vs1 z Leonem. Rebecca? ale też nie wiem po co ją teraz dawać...
- "-Alice będzie walczyła z Red Queen- nie wiem jak oni to zrobią"
Pewnie komputer przeniesie ją w świat wirtualny xD
- "Claire Redfield będzie miała kostium z gry Resident Evil 2"
Hell yeah!
- "Film będzie trwał około 140 min"
Ta a mój stary ma 5 metrów.
- "Wesker planuje zdradę"
Przecież to jest wiadome.
- "Być może pojawi się zainteresowanie miłosne bohaterów: Claire & Steve, Leon & Ada, Chris & Jill, Alice & Matt"
Claire i Steve :D Może być jeśli dobrze to rozegrają, Ada i Leon tak mniej mnie ciekawi. Ale Chris i Jill no to może też być ciekawe.
- "Film będzie na podstawie gry Resident Evil 6"
Please God! Nooo!
- "Zostanie ukazana mroczna rezydencja wybudowana przez założyciela Umbrelli, Ozwell'a E. Spencera"
Hell yeah!
- "Resident Evil: Armageddon będzie podzielony na dwie części"
NOOOOOOOOOOOOOO!
- " że nie tylko Alice zginie, ale także inne ważne postacie takie jak: Jill Valentine, Claire Redfield, Albert Wesker."
haha? alice mogą zabijać ale Jill i Claire zostawić !