Według mnie to już powinnien być koniec serii już dawno... Pierwsza część i druga były syte, ale
co kolejny odcinek były kiepskie. Ja nie wiem, czy oni są takimi cholernymi fanami gry czy co???
1,2 i 3 było dziwna kamera, poruszanie się i poziom gry, 4 była wręcz denerwująca na PC nie można było uzywać
myszki, więc celowanie trudne, a dodatkowo cza było non stop chronić Córke Prezydenta, Ashley
chyba, która była głupim botem. A reszta odcinków gry to typowe japońskie gry, na które mam
brak zdania.
Wnioskuje!
Dobrze że dorosłem, bo wiem że ta Seria filmu i gry, jest ostro tępa.
Pozdrawiam!
Pierwsze 3 na pewno ci się nie podobały bo jesteś przyzwyczajony do nowszych gier z typu Splinter Cell lub GtA (chodzi mi o kamerę) kiedy to się pojawiło było hitem i wielu osobom nadal się podoba. W 4 nie grałem więc nie wiem nic o myszce. 5 i 6 nie różnią się niczym od typowych gier akcji więc nie wiem czemu wspominasz o Japonii (jak coś to wiem że gra jest Japońska). Z tego co wiem w planach jest już 7.
Co do filmu to pierwsze 3 były według mnie bardzo dobre. Akcja połączona z walką o przetrwanie i elementami horroru (przeważnie pierwsza). 4 i 5 były zbyt efekciarskie ale i tak bardzo je lubię. W produkcji jest 6. Ostatnia z Millą i Paulem. Czytałem że ktoś, nie pamiętam kto myśli o Prikłelu (wybacz za pisownie) ale już bez wcześniej wymienionych.
Gier typu Splinter Cell i GTA prawie nie gram. A co do Japonii mi chodzi oto, że potwory i zombi mają osiem milionów kończyn, pierć milliardów macek i jest większa od NY. Takie są typowe gry z Japonii.