PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679120}

Resident Evil: Ostatni rozdział

Resident Evil: The Final Chapter
2016
5,4 32 tys. ocen
5,4 10 1 31722
2,6 15 krytyków
Resident Evil: Ostatni rozdział
powrót do forum filmu Resident Evil: Ostatni rozdział

Ciekawe gdzie będzie sie rozgrywała 6 re

Frost1998PL

No pewnie to będzie kontynuacja 5-tki i będą bronić tego obozu tak przynajmniej było by logicznie

klaudiusz12356

możliwe

Frost1998PL

Ale według mnie będą walczyc z zombie i ten Super-Lizacz rozdupi im brame i zombie wedrą sie do tego obozu Wesker rzażądzi ewakuacje chyba do afryki

Frost1998PL

Albo przejmą jakąś bazę Umbrella i tam się ukrują
Zresztą zabaczymy już się nie mogę doczekać ;-D

klaudiusz12356

ja też :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
klaudiusz12356

Wrócą do racoon city do ula i tam chyba zniszczą red queen

ocenił(a) film na 10
fox4086

Na IMDb jest o tym temat

ocenił(a) film na 6
fox4086

Nom i w wiezieniu spotkaja Chrisa i wraz z nim uwolnią Claire, Kmart i Steve Burnside.

ocenił(a) film na 8
fox4086

Ale przecież Czerwona Królowa była dobra, a przynajmniej neutralna (w jedynce nie chciała wypuścić zarażonych osób).

klaudiusz12356

możliwe

Frost1998PL

Według mnie będzie tak będą bronic obozu aż Super Lizacz rozdupi brame i wedrą sie zombie Wesker zarządzi ewakuacje na Fabryke

Frost1998PL

uważam ze Polska też powinna mieć swoje miejsce. xD tak co do tematu , pewne bedzie obrona albo tak jak napisał, Zombie przebije się do ich bazy i Ewakuacja będzie.

ocenił(a) film na 6
MrKimimaro

Patrząc analogicznie do poprzednich części, motyw ataku na tą bazę będzie tylko na początku filmu. Każda część kończy się zapowiedzią kolejnej, a każda kolejna rozpoczyna się krótką sekwencją związaną z zakończeniem poprzedniej. Klony, atak na Arcadię, takie tam.

ocenił(a) film na 6
szmylc3

mam nadzieje ze w tej czesci bedzie Michael Myers.

AlbertWesker

Ehh. Scenarzysta pewnie jeszcze nie zaczął obmyślać planu co do 6 ;) Są to na prawdę fajna pomysły ^^ Alice będzie zapewne musiała rozwalić system czerwonej królowej ponieważ ona chce klonuję te różne potwory które były na końcu 5 części.

ocenił(a) film na 6
Nogutek

Z niepotwierdzonych źródeł wiadomo że pomagać Alice będzie Jason Voorhees w formie Uber Jason.

ocenił(a) film na 6
AlbertWesker

A dziewczynka z Ringu będzie?

ocenił(a) film na 6
szmylc3

Po stronie Red Queen razem z Freddym Kruegerem i Pinheadem.

ocenił(a) film na 6
AlbertWesker

Może zastąpi Czerwoną Królową?

ocenił(a) film na 6
szmylc3

Podobno są też plany na Chuckyego i to on ma być głównym złym ciągnącym za sznurki w filmie.

AlbertWesker

Twoja wizja mi się podoba. Myślę że byłaby lepsza od 6 części i od każdej poprzedniej nie licząc najlepszego pierwszego filmu.

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

No wiadomo.

ocenił(a) film na 1
szmylc3

Jak by co to 6 będzie ostatnia. Potem może być prequel ale bez Paula i Mili.

ocenił(a) film na 6
szmylc3

Pięknie ujęte :-) to jest właśnie taki trik tego reżysera. Na początku 6 będzie tylko małe nawiązanie do zakończenia 5.

Frost1998PL

W Polsce. Czerwona królowa to Hanna Gronkiewicz

Frost1998PL

Będą próbować wyłączyć czerwoną królową. Wiem ze ma się pojawić postać tego doktorka co grał w trzeciej części

ocenił(a) film na 7
Frost1998PL

Z tego co słyszałem akcja obasadzona jest między 2 a 3 częścią.