Ale według mnie będą walczyc z zombie i ten Super-Lizacz rozdupi im brame i zombie wedrą sie do tego obozu Wesker rzażądzi ewakuacje chyba do afryki
Nom i w wiezieniu spotkaja Chrisa i wraz z nim uwolnią Claire, Kmart i Steve Burnside.
Ale przecież Czerwona Królowa była dobra, a przynajmniej neutralna (w jedynce nie chciała wypuścić zarażonych osób).
Według mnie będzie tak będą bronic obozu aż Super Lizacz rozdupi brame i wedrą sie zombie Wesker zarządzi ewakuacje na Fabryke
uważam ze Polska też powinna mieć swoje miejsce. xD tak co do tematu , pewne bedzie obrona albo tak jak napisał, Zombie przebije się do ich bazy i Ewakuacja będzie.
Patrząc analogicznie do poprzednich części, motyw ataku na tą bazę będzie tylko na początku filmu. Każda część kończy się zapowiedzią kolejnej, a każda kolejna rozpoczyna się krótką sekwencją związaną z zakończeniem poprzedniej. Klony, atak na Arcadię, takie tam.
Ehh. Scenarzysta pewnie jeszcze nie zaczął obmyślać planu co do 6 ;) Są to na prawdę fajna pomysły ^^ Alice będzie zapewne musiała rozwalić system czerwonej królowej ponieważ ona chce klonuję te różne potwory które były na końcu 5 części.
Z niepotwierdzonych źródeł wiadomo że pomagać Alice będzie Jason Voorhees w formie Uber Jason.
Podobno są też plany na Chuckyego i to on ma być głównym złym ciągnącym za sznurki w filmie.
Twoja wizja mi się podoba. Myślę że byłaby lepsza od 6 części i od każdej poprzedniej nie licząc najlepszego pierwszego filmu.
Pięknie ujęte :-) to jest właśnie taki trik tego reżysera. Na początku 6 będzie tylko małe nawiązanie do zakończenia 5.
Będą próbować wyłączyć czerwoną królową. Wiem ze ma się pojawić postać tego doktorka co grał w trzeciej części