Po obejrzeniu go 10 raz, uznalam ze to totalne dno, nic czym moznaby bylo sie zachwycic, no i Milla, tez juz ona mnie denerwuje, po co ja wpakowali do tego filmu? Mogli zostawic Jil, carlosa i nemesisa, film jest obraza gier z tej serii, a ostatnio przeczytalam ze ma byc 3 i 4 czesc filmu, jeszcze troche to bedzie wiecej czesci filmu niz gry, ba pewnie zaraz zrobia serial
pozdrawiam
Nie mam pojęcia, co ci zrobiła Milla Jovovich, że aż wywaliłaś ją z ulubionych, ale zmieniać zdanie tylko dla tego, że w nim występuje to lekka przesada... Zwłaszcza, że wcześniej miałaś o nim bardzo dobre zdanie: http://www.filmweb.pl/Ulubiona,scena,temat,Topic,id=355132 [www.filmweb.pl/Ulubiona...]
O to, że nie podobało ci się, że Joanna D'Arc została przedstawiona jak shizofreniczka, powinnaś mieć pretensje do Bessona, a nie do niej... (chociaż i tak uważam że film był dobry)
Nie zmienia to faktu że te dwa filmy poza Millą, nie mają ze sobą nic wspólnego...
Nie wierzę by byl jakikolwiek inny powód zmiany twojego zdania, niż nagła, bezpodstawna niechęć do Milli. To już drugi film (przynajmniej o tylu wiem) z jej udziałem, którym wcześniej się zachwycałaś, a teraz gnoisz...
10 raz? What the fuck? Trzeba być zjebanym że dopiero po 10 oglądnięciu powiedzieć że to totalne dno, a za pierwszym razem super extra rewelka? Nie lubie ludzi , którzy szybko zmieniają zdanie i są niezdecydowani. Zresztą Milla ( i Sienna) są w tym filmie najlepsze, no może Milla gorzej wypadła w nim niż w pierwszęj części , ale napewno dobrze.
Dla mnie film jest bardzo dobry.
Więcej na pewno nie bedzie. Bo wszytskich residentów jest 8: RE1, RE2, RE3, RE4, RE:Code Veronica, RE Zero, RE:Outbreak, RE:Outbreak File 2 + 3 strzelani RE (co w sumie daje 11) [taka ciekawostka]
10 razy...moj boże - czy ktoś cie zmuszał?? (ale na szczęście po tym fakcie nareszcie przejżałeś na oczy:)
zaprawdę powiadam tym którzy mają problemy z oceną takich gniotów nie raz acz 10 razy może będą musieli ogladnąc to dno żeby wiedzieć że to jednak dno;D
co prawda inni będą to wiedzieć po 10 minutach projekcji...ale to tylko szczegół;P
A RE to naprawdę nie bagietka...;)