Ale po jaką cholere taki dziwny wątek z tą Alice skoro nigdy jej w grze niebyło no i Milla Jovovich jak ja nieznosze tej aktorki za to duży plusik za Michelle Rodriguez ale i tak zginęła. Jęsli ja bym robił ten film to by było tak. Niebyło by Alice a z oddziału przeżyła by tylko Michelle Rodriguez i w Apocalipsie złączyła by się z Gil Valentine i zrobiło by się klimat z 3 części gry jak ktoś grał to wie o co chodzi, niebyło by rzadnych nadludzkich zdolności tylko by była walka o przetrwanie a nie zrobili z niezłego pomysłu sposób na zarobienie kasy, oczywiście wystąpił by jeszcze Eric Mabius (ekolog Matt/Nemezis) ale zrobiłbym tak że sam mutował bez pomocy Umbrelli, no i dwie dziewczyny spotkały by Olivieire(Oded Fehr) żeby razem rozwiązać zagadke i uciec z miasta. Przyznajcie sami że z Residenta zwłaszcza w dwójce zrobili czary mary z tą Alice. Jednym słowe schrzanili film.
Jeśli przestaniemy porównywać Film do gry to wypada całkiem znośnie. Mille akurat lubię. Gdy film porównamy jednak do gry to możemy się odrobine wkurzyć za brak spujności. Ot pozycja dobra na raz czy dwa, później nie warto po nią sięgać.
Może i masz racje ale ja uważam swój pomysł za dobry, ale Milla to nie umie w filmach grać. W końcu to modelka, ona nawet ładna nie jest, jedynie mi się w piątym elemencie podobała.
Nie rozumiem Cię MATT, przecież pierwsza część filmu nie opierała się na żadnej części gry. Więc dlaczego miałoby tam nie być Alice? Idąc Twoim tokiem rozumowania równie dobrze mogłoby nie być całej obsady filmu, bo Oni też nie występowali w grze, tak? A Matt tak się składa zaczął mutować po zranieniu go przez Lickera, i nie był ekologiem (swoją drogą nie mam pojęcia skąd taki pomysł), tylko policjantem z tego co pamiętam.
Jednak pomysł z tymi nadludzkimi zdolnościami faktycznie był przesadzony,i tu się z Tobą zgodzę.
TY kuźwa sam jesteś burak prostaku, ot i argument inteligentnego inaczej. Komentarz Grzegorza mi się podoba ponieważ mnie nie obraża. Musisz obejrzeć jeszcze raz ponieważ on policjantem niejest, tam jest wytłumaczone czemu dostał się do policji, jest ekologiem który zbierał dowody na nielegalne badania w korporacji Umbrella.
Wiesz MATT, chyba masz racje, kiedy to przeczytałem, sięgnąłem głęboko pamięcią, i faktycznie Matt, nie był tak naprawdę policjantem. Ale tego, że był ekologiem, nie wiedziałem. Trochę wstyd przyznać;).
Pozdrawiam!
Wiesz MATT, chyba masz racje, kiedy to przeczytałem, sięgnąłem głęboko pamięcią, i faktycznie Matt, nie był tak naprawdę policjantem. Ale tego, że był ekologiem, nie wiedziałem. Trochę wstyd przyznać;).
Pozdrawiam!
z tego co pamietam to Matt nie byl policjantem tylko sie pod niego podszywal. tak naprawde byl reporterem.
Co do Matt'a miałeś racje. Czytając Twój post poukładałem sobie wszystko, i rzeczywiście był ekologiem, chociaż wcześniej nie zwróciłem na to uwagi;).
Co do Matt'a miałeś racje. Czytając Twój post poukładałem sobie wszystko, i rzeczywiście był ekologiem, chociaż wcześniej nie zwróciłem na to uwagi;).