7,0 150 tys. ocen
7,0 10 1 149819
5,2 21 krytyków
Resident Evil
powrót do forum filmu Resident Evil

1. Jak nazywa się końcowa piosenka?
2. Jak Milla skoczyła tak po ścianie i z kopa dała dla tego psa, to było komputerowo zrobione, czy ona naprawdę tak umie?? Jeśli potrafi tak się poruszać to wow... podziw dla kobity, nie dość że piękna naprawdę to i wysportowana, kobieta skarb normalnie.

ocenił(a) film na 10
into_the_moonlight

ps. końcowa piosenka chodzi mi tą pierwszą

ocenił(a) film na 8
into_the_moonlight

Slipknot - My plague

ocenił(a) film na 10
DarkAngel93

dzięki, Slipknot zaprawdę są świetni

ocenił(a) film na 8
into_the_moonlight

Bardzo proszę :). Racja , to jeden z najlepszych zespołów. Posłuchaj " Snuff " to ich najlepsza piosenka ( przynajmniej dla mnie ).

ocenił(a) film na 10
DarkAngel93

No, Snuff to moja ich najlepsza piosenka! :D Boże jak ją uwielbiam :D A jak ich 1 raz usłyszałam, to pomyślałam że to jacyś antychryści i są dziwni, potem się zakochałam xD

ocenił(a) film na 8
into_the_moonlight

Ciesze się , że mamy podobne zdanie :). No ja ich pierwszy kawałek usłyszałem w grze i od razu mi się spodobała ich twórczość. Faktycznie , ich styl może trochę niektórych szokować , ale on ich tak naprawdę wyróżnia na tle innych kapel :).

ocenił(a) film na 10
DarkAngel93

Jaka to była gra? Oni są unikatowi styl i wygląd o tym świadczy :D

ocenił(a) film na 10
DarkAngel93

tak w sumie to jedna z niewielu kapeli metalowych których słuhcam, mogę je chyba zliczyć na palcach u jednej ręki xD Ale w sumie większośc pisoenek co lubię podchodzi pod te łagodniejsze i rockowe, czasem jakiś growl, ale nie typowy metal :P