Kto temu zaprzeczy urwe mu leb KPW?? a serio to najlepszy film jaki ogadalem!! P O L E C A M
No cóż. Film nienajgorszy. Trochę przewidywalny i na pewno nie da się zaliczyć do horrorów, ale obejrzeć się da...
Zgadzam sie z toba ,kocham ten film.Ogladalam 1 i 2 czesc i powiem,ze muzyka jest wysmienita,charakteryzacja super a sama Alice,w drugiej czesci pokazala na co ja stac! Nemesis jest zarabisty,choc tak naprawde wolalam Matta w innej postaci.Bardziej podoba mi sie 'Apokalypse',czyli druga czesc,poniewaz jest wiecej akcji ,ale 1 tez jest niezla.Szkoda mi tylko Matta,trudno moze w trzeciej czesci Alice jako pol-robot,zauwazy porucznika Oliviera????????Pozdrawiam fanow i chetnie bym porozmawiala o tym filmie na gg(moj numer 8742028)
M@jk@ z Chicago
Ja zaprzeczę, ten film jako nakręcony na podstawie gry to DNO. Jeśli nie był bym fane tej gry to powiedziałbym, że raczej średnia z niego produkcja. Zauwarzyłeś, że Mila jest po prostu niezniszczalna, tak bardzo chciałem, żeby jej się choć trochę coś stału, ale nic z tego, nie można jej nawet zadrapać - porażka przez duże P.