Mam pytanie. Obejżałem film którys raz z kolei, ale w dalszym ciagu ni mogę uchwycić pewnego zdarzenia. Moanowicie, czy Spenc rozbił fiolke z wirusem specjalnie? Ja widzę to tak, on dowiedział się, że Alice ma dostęp do haseł, Ula itp więc wykorzystał ją, otrzymał hasła itp. a następnie przemieścił się do Ula aby tam ukraść wirusa. Jednak po co rozbijał fiolke? Czy chodziło o zamordowanie tych wszystkich ludzi aby nie dowiedzieli się o kradzieży? Proszę o wytóumaczenie, pozdrawiam :)
On nie wykorzystał Alice, oni zostali wynajęci OBOJE W TYM SAMYM CZASIE, by jako małżeństwo bronić Ula. I ona i on mieli hasła itd. A wirusa uwolnił, by być posiadaniu jedynej, bezpiecznej partii.
Czyli sugerujesz że Spenc rozbił wirusa specjalnie, żeby tylko on jeden miał jedna jedyną fiołke z wirusem i jedne jedyne antidotum, tak? :D No to by się zgadzało ;) Pozdrawiam.
mylicie sie, albo nie ogladaliscie uwaznie filmu. spence ukradl wirusa, aby sprzedac go na czarnym rynku. wirus na czarnym rynku jest warty miliardy dolarow. przeciez to jest wyjasnione w filmie czarne na bialym.
Jej, to jest sprawa oczywista :D To że ukradł go, żeby go sprzedać jest jasne, ale ja pytam, po co on rozbił fiolke wychodząc??? :D to jest moje pytanie :D
Od początku tego filmu mówi się że Parasol to korporacja zajmująca się nielegalną produkcją broni
biologicznej i znalazło się kilkoro ludzi którzy chcieli ją za to ukarać (jak też wiemy to Spenc nie był zbyt
pozytywna postacią:P) dlatego kradnąc wirusa rozbił jedną fiolke (a było ich więcej łącznie z antywirusem) aby
zabić pracowników Ula a tym samym ukarać korporacje:)
Czerwona królowa nie chcąc wypuścić wirusa na powierzchnię zatrzymała wszystkich pracowników pod ziemią i pozamykała dżwi.Jednak gdy przyszła Alice jeden gostek wyłączył czerwoną królowę i przy tym wszystkie dżwi(czyli uwolnił trupy).Jeśli ktoś oglądał trzecią część może stwierdzić ze i stnieję siostra czerw3onej królowy aly ma białą sukienką i na koniec trochę pomogła Alice.Nie tak chamsko.