PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31741}
7,0 150 tys. ocen
7,0 10 1 149682
5,1 27 krytyków
Resident Evil
powrót do forum filmu Resident Evil

dno

użytkownik usunięty

Ludzie to gniot roku... wiem co mowie bo wlasnie skonczylem to ogladac. Ocenilem go rowniez wlasciwie (1/10). Komentarzem niech bedzie to, ze tombraider jest wg mnie lepszy...

użytkownik usunięty

Oj chyba nie wiesz, co mówisz
Tomb Raider to jest dopiero chała- a RE ma klasę i wdzięk. Zresztą- powiem jedno- KLIMAT!!! Nie wspominając o Milli. Czy dobrzse obejrzałeś ten film?

użytkownik usunięty

czyś ty zgłupiał?
jesteś chyba nienormalny(a) tomb byłbeznadziejny a podobać mogą się tam tylko cycki angeliny

użytkownik usunięty

ocena
Moge miec chyba wlasne zdanie prawda?
Zaraz wyjasnie dlaczego film wedlug mnie jest kiepski:
1 scenariusz jest kiepsciutki a fabula liniowa
2 skopiowanie z cube'a scenki z siatka tu zastepiona laserem, wstawki matrixowe - odbijanie sie od scian itd. (to jest teraz w kazdym filmie wiec moge to zrozumiec)
3 spojrzenienie Michelle Rodriguez - takie ma tylko Sylwek Stallone :)
4 zmarnowanie swietnego pomyslu na film
5 zero napiecia - tworcom mozna polecic na przyklad Obcego
Aha jesli mowisz juz o cyckach Angeliny w tomb raiderze tu jest bardzo podobnie tylko jest Milla, efekt niestety jest podobny. A tak apropo to tomb dostal ode mnie 2/10 :)
Wedlug mnie to kiepski film, najgorszy jaki w tym roku widzialem a ogladam bardzo duzo

ocenił(a) film na 9

Ha, ha, ha....
Człowieku, jeżeli Tomb Raider był dla Ciebie lepszy to sorry, tandeta dla maksymalnych małolatów napalonych na cycki Lary. Resident chciaż trzyma klimat gry i naprawdę dobrz go się ogląda.

ocenił(a) film na 10
sawa

Dno??Nie będe mówił,ale powiem...dno to tomb raider....a resident evil...dobre efekty,muzyka,fabuła....no może nie straszy tak bardzo(mnie tam nie robiło), ale napewno nie można powiedzieć że to dno....wg. mnie to dobry film!!