Ludzie to gniot roku... wiem co mowie bo wlasnie skonczylem to ogladac. Ocenilem go rowniez wlasciwie (1/10). Komentarzem niech bedzie to, ze tombraider jest wg mnie lepszy...
Oj chyba nie wiesz, co mówisz
Tomb Raider to jest dopiero chała- a RE ma klasę i wdzięk. Zresztą- powiem jedno- KLIMAT!!! Nie wspominając o Milli. Czy dobrzse obejrzałeś ten film?
czyś ty zgłupiał?
jesteś chyba nienormalny(a) tomb byłbeznadziejny a podobać mogą się tam tylko cycki angeliny
ocena
Moge miec chyba wlasne zdanie prawda?
Zaraz wyjasnie dlaczego film wedlug mnie jest kiepski:
1 scenariusz jest kiepsciutki a fabula liniowa
2 skopiowanie z cube'a scenki z siatka tu zastepiona laserem, wstawki matrixowe - odbijanie sie od scian itd. (to jest teraz w kazdym filmie wiec moge to zrozumiec)
3 spojrzenienie Michelle Rodriguez - takie ma tylko Sylwek Stallone :)
4 zmarnowanie swietnego pomyslu na film
5 zero napiecia - tworcom mozna polecic na przyklad Obcego
Aha jesli mowisz juz o cyckach Angeliny w tomb raiderze tu jest bardzo podobnie tylko jest Milla, efekt niestety jest podobny. A tak apropo to tomb dostal ode mnie 2/10 :)
Wedlug mnie to kiepski film, najgorszy jaki w tym roku widzialem a ogladam bardzo duzo
Ha, ha, ha....
Człowieku, jeżeli Tomb Raider był dla Ciebie lepszy to sorry, tandeta dla maksymalnych małolatów napalonych na cycki Lary. Resident chciaż trzyma klimat gry i naprawdę dobrz go się ogląda.