PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99107}
6,9 40 tys. ocen
6,9 10 1 39598
5,5 17 krytyków
Revolver
powrót do forum filmu Revolver

Film niesamowicie przesycony psychologią, zafascynował mnie od pierwszych minut. Naprawdę fascynujący.....jak zobaczyłam końcowe napisy, pomyślałam....koleś który to kręcił musiał mnieć rzeczywiście zryty berecik hehe:) Jak dla mnie to 10/10 , arcydzieło moi Pańsctwo Z poważaniem Lika100

ocenił(a) film na 8
lika100

Czesc, mam pytanie odnośnie napisów końcowych, niewiem jak u CIebie akle u mnie ich poprostu niema :). Z góry dzieki za wyjasnienie bo film jest na tyle zakrecony ze wszystko jest mozliwe... POZDRO

pytek84

w kinie też nie było tylko muzyka poważna genialne posunięcie dla mnie bomba

ocenił(a) film na 8
lika100

Film mówi o podobnych rzeczach co "Fight Club", który jest od niego lepszy (jest prawdziwym arcydziełem moim zdaniem) Revolver też bardzo mi się podobał, warto go obejrzeć. Wiele z osób które go krytykują poprostu oczekiwała czegoś podobnego jak w poprzednich dwóch filmach tego reżysera i stąd zawód bo jest od nich inny.

ocenił(a) film na 9
satoru3

inny, to na pewno ale wg mnie tak jak autora tego watku jest genialny, naprawde mistrzowskie polaczenie kina gangsterskiego z psychologicznym, oprocz tego swietna gra stathama i liotty, genialna dobrana muzyka, a scena rozmowy greena w windzie czy potem jak wychodzi i feat me tez swietny :) jak dla mnie arcydzielo