Film niesamowicie przesycony psychologią, zafascynował mnie od pierwszych minut. Naprawdę fascynujący.....jak zobaczyłam końcowe napisy, pomyślałam....koleś który to kręcił musiał mnieć rzeczywiście zryty berecik hehe:) Jak dla mnie to 10/10 , arcydzieło moi Pańsctwo Z poważaniem Lika100
Czesc, mam pytanie odnośnie napisów końcowych, niewiem jak u CIebie akle u mnie ich poprostu niema :). Z góry dzieki za wyjasnienie bo film jest na tyle zakrecony ze wszystko jest mozliwe... POZDRO
Film mówi o podobnych rzeczach co "Fight Club", który jest od niego lepszy (jest prawdziwym arcydziełem moim zdaniem) Revolver też bardzo mi się podobał, warto go obejrzeć. Wiele z osób które go krytykują poprostu oczekiwała czegoś podobnego jak w poprzednich dwóch filmach tego reżysera i stąd zawód bo jest od nich inny.
inny, to na pewno ale wg mnie tak jak autora tego watku jest genialny, naprawde mistrzowskie polaczenie kina gangsterskiego z psychologicznym, oprocz tego swietna gra stathama i liotty, genialna dobrana muzyka, a scena rozmowy greena w windzie czy potem jak wychodzi i feat me tez swietny :) jak dla mnie arcydzielo