PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501455}
7,0 82 tys. ocen
7,0 10 1 81610
7,2 53 krytyków
Rewers
powrót do forum filmu Rewers

Pani Buzek niewatpliwie ta pierwsza ceche posiada ale litosci jakbym ja zobaczyl na sabacie czarownic nie to nie odroznilbym jej od jego czlonkow...a jesli chodzi o Dorocinskiego to rowniez talent niepodwazalny ale czy w Polsce jest tylko jeden aktor filmowy? Co nowy film to Dorocinski, w serialach Dorocinski...co za duzo to niezdrowo...

ocenił(a) film na 8
piterek101522

Faktycznie Pan Dorociński dorabia w TVNie jak również w kilku kinowych szmirach made in Poland. Natomiast uroda to rzecz dyskusyjna. Jednemu spodoba się Buzkówna a innemu nie. Twierdzenie, że aktorce potrzebna jest piękna twarz jest niemądre; do wielu ról potrzebne są mniej urodziwe aktorki.

ocenił(a) film na 7
piterek101522

Ja nie wiem jaki Wy problem macie z Buzek,ona nie jest jakaś szkaradna, żeby jej nie można było oglądać! Moim zdaniem ciekawa, niebanalna, niewpasowująca się w obecne kanony piękna uroda, + duży potencjał aktorski. Aktorka nie musi być jakąś miss, na szczęście, bo wiele wspaniałych talentów by nam się zmarnowało - Whoopi Goldberg, Katie Bates, Glenn Close. Z kolei nie przemawia do mnie Dorociński, który wydaje mi się kopią Pawła Deląga, do tego bezbarwną, choć w Rewersie rzeczywiście był niezły.

użytkownik usunięty
piterek101522

Tak, jasne, wszyscy aktorzy powinni być piękni, młodzi, etc. Przerażająca wizja, naprawdę. Kto by wtedy grał role charakterystyczne? :P Kto by grał ludzi brzydkich, starych, grubych, wstrętnych, etc? Wyobrażasz sobie piękną i niezaprzeczanie zdolną Keirę Knightley w roli Virginii Woolf w "Godzinach"? Albo Zaca Efrona w "Taksówkarzu" zamiast DeNiro?