I niech mi ktoś powie, że polska kinematografia jest żałosna albo poprostu słaba. Ten film jest świetny! Nie spodziewałem sie tak dobrego filmu. Do tego cholernie dobrze grająca Sonia Bohosiewicz (Momentami przypominała mi Angeline Jolie w "Przerwanej lekcji muzyki"). Film świetny, polecam kazdemu, kto lubi dobre filmy. Oby takich wiecej!
9/10
Polska kinematografia jest żałosna i po prostu bardzo słaba. A "Rezerwat" jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę.
Film jest niezły, Sonia odegrała fajną postać, ale drugoplanowi aktorzy strasznie nienaturalni. Jakoś nie czuje tego klimatu warszawskiej Pragi, ale film jako taki fajnie się ogląda.
JA: polska kinematografia JEST żałosna albo poprostu słaba. A "Rezerwat" jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę. [PLAGIAT ZAMIERZONY]
Zgadzam się z Tobą w 100% Rezerwat jest filmem bardzo dobrym. Miałem go chyba od ponad roku, ale dopiero wczoraj w nocy go obejrzałem i byłem pod ogromnym wrażeniem. A co do polskiej kinematografii to uważam, że pomimo wielu kiepskich produkcji jest także dużo filmów dobrych i bardzo dobrych, które nie są doceniane. Czasem się zastanawiam czy ludzie oceniający polskie filmy na filmwebie naprawdę je oglądali czy po prostu widząc polską produkcję klikają na oceny 1-4. Gdyby kierować się tylko opiniami na forum to chyba człowiek żadnego polskiego filmu od kilku lat by nie obejrzał.