Robaczki z Zaginionej Doliny

Minuscule - La vallée des fourmis perdues
2013
6,7 5,9 tys. ocen
6,7 10 1 5882
6,0 2 krytyków
Robaczki z Zaginionej Doliny
powrót do forum filmu Robaczki z Zaginionej Doliny

Napisy

użytkownik usunięty

Ma ktoś napisy?

do tego nie ma napisów bo film jest.... NIEMY! Tak, w oryginale nie ma żadnych dialogów, to nasi wspaniali dystrybutorzy uznali, że z głosem Grabowskiego będzie lepiej.

ironmaiden1996

hahaha, nie mogę sobie nawet tego wyobrazić, niby co on tam mówił? :D wkładał jakieś słowa w 'usta' naszych bohaterów? zamiast ich trąbienia? :D masakra!

anomia_to

Wyobraź sobie Szpakowskiego i Kurzajewskiego, którzy komentują to co widzą - mniej więcej tak to wyglądało. Ich dialogi w ciągu seansu są tragiczne... Po kilku minutach już mimowolnie ręka zaczyna szukać słuchawek aby się od nich odciąć, ale uszy gdzieś tam wyniuchają podkład dźwiękowy i dylemat...

Takiego dania dupy przez dystrybutora już dawno nie widziałem, ba... chyba nigdy nie widziałem!!

Nartenlener

na zasadzie idzie siedem czarnych mrówek, każda niesie po kostce cukru a ostatnia ma ich dziesięć? za nimi biegnie kilka czerwonych mrówek, których przywódca wściekle warczy?

przecież to co widać każdy widzi... o.O

anomia_to

A co mógł mówić Grabowski? Pewno namawiał do kupna kompletu cudownych garnków.

silverpen

Podobno to nie Grabowski, ale Ferdzio Kiepski :) Ale ja muszę przyznać, film jeszcze nie widziałem więc nie oceniam, muszę zobaczyć próbki dubbingu. Ale muszę przyznać, nawet jeżeli ten dubbing wyszedł dobrze, jest to oszustwo wobec twórców którzy nie dali pozwolenia, oraz widzów - w zwiastunie nie ma słowa u dubbingu.