Robaczki z Zaginionej Doliny

Minuscule - La vallée des fourmis perdues
2013
6,7 5,9 tys. ocen
6,7 10 1 5882
6,0 2 krytyków
Robaczki z Zaginionej Doliny
powrót do forum filmu Robaczki z Zaginionej Doliny

Wklejam prosto z Facebooka:
"To our Polish fans /„Robaczki z Zaginionej Doliny”
Thank you for sharing with us the problem on the soundtrack of the film in your country. Human dialogues were added to the film by our Polish distributor without informing us or asking for our approval. We sincerly regret these situation ourselves.
Our distributor has sent us a mail garanteeing that all the wrong copies of the film will be withdrawn from Polish cinemas and replaced by the original version no later than today Monday January 27th.
We hope you will enjoy the film... in the version it was intended to be seen.
Best,
the Minuscule team"

Źródło: http://www.facebook.com/minusculefilm/posts/570631639693807?stream_ref=1

ocenił(a) film na 7
Teres

Byłem w Poniedziałek, to znaczy 27 w multikinie w Złotych Tarasach Wawie i miałem dubbing. Mogę się załapać na darmową powtórkę tym razem "niemą"? xD A tak serio. Aż tak dubbing wam przesadzał? IMO bez niego dzieciaki by się wynudziły strasznie. Nie widzi mi się w dzisiejszych czasach, by dzieci w wieku do 10 lat grzecznie przesiedziały wpatrując się w głuchą animację. To nie te czasy. Ja mając dwadzieścia parę razy nie raz zaśmiałem się dzięki Grabowskiemu. Nawiązania np: czerwoni lub czarna rura. Dubbing nie psuje zabawy.

Dasot

bzdury gadasz ,jak miałem od sześciu do dwunastu lat oglądałem chaplina i mi się bardzo podobał !

ocenił(a) film na 3
Dasot

Przeszkadzał na tyle że wyszedłem w trakcie

Dasot

pozwol dzieciakom obejrzec film i przezywac go na swoj sposob a nie od rau zakladasz ze sie beda nudzic.

ocenił(a) film na 5
Teres

Chciałem iść z dziećmi do kina, ale wstrzymam się do czasu usunięcia Paździocha, czy jak mu tam, z filmu.