osoby dające 1-nke tylko dlatego że film nie jest w ich guście powinni mieć zbanowaną możliwość
komentowania filmów ever
A jak byś sprawdzał , że dali 1 bo film nie był w ich guście?
Następnym razem zanim wyskoczysz z jakąś głupotą, najpierw to przemyśl, by nie wyjść na kompletnego ignoranta i durnia. Każdy film nisko oceniony nie jest w guście. Im niższa ocena tym mniej w guście, niezależnie od gatunku filmu.
Jeśli dali 1 punkt, to oznacza, że film uznali za "nieporozumienie". W wypadku tego filmu nieporozumieniem może być dubbing.
Nie do końca się zgodzę, ja oceniając film biore pod uwagę wiele rzeczy, nie tylko czy mnie osobiście przypadł do gustu czy też nie. Staram się oceniać, fabułe, oryginalność, ścieżkę dźwiękową, grę aktorów/animację, wiele rzeczy, nie tylko moje personalne odczucia względem całokształtu.
Niestety dla wielu użytkowników tutaj ocena filmu to tylko kwestia "podoba mi się" albo "nie podoba".
Ja jedynkę daję za np. jawną indoktrynację sprzeczną z moim światopoglądem, i ogólnie dla filmów obrażających mnie jako widza (nie chodzi tylko o inteligencję, ale też takt, smak, uczucia, wartości). Zbyt wielu takich tytułów chyba nie ma (przypominam sobie tylko jeden). W tym filmie nie ma niczego takiego, chociaż przyznam, że pierdząca biedronka (i nawet nie chodzi o to, że w twarz muchy) mnie też nie urzekła.