6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126686
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood

Skoro Crowe ma zgarnąć 20 milionów za rolę szeryfa, to niech lepiej się postara, bo historia zapowiada się świetnie...

ocenił(a) film na 8
kathreen

Russ się zawsze stara :) Jego szeryf będzie świetny, nie mam co do tego wątpliwości.

użytkownik usunięty
miss_russ

Ciekawe czy lepszy od szeryfa Rickamana....no nie wiem, trudno będzie Alana przebić :)

Nie sądzę by zagrał tą rolę lepiej od Rickmana...

Albertino

Sądzę, że on w ogóle zagra tą rolę inaczej niż Rickman...i prawdę mówiąc lepiej nie wspominać tej mocno średniej ekranizacji legendy o RH.

Jorjan

Rysiek zdolny aktor, dupy raczej nie da ... a tak na serio to sam jestem ciekawy co to wyjdzie z tego projektu? ... i kto bedzie grał złego Robina :) ? ...

greenman_3

Russell sprawdzał się w rolach tych dobrych postaci (Maximus) i tych złych (Ben Wade), dlatego porządnie przedstawi pierwszy raz tego złego, jako tego dobrego :P

Keodred

Ciekawy jestem wizji interpretacji kultowej przygody Robina Hooda przez Ridleya Scotta. O reżysera jestem spokojny. Ciekawi mnie też reszta obsady. W roli samego Robina może Dicaprio? Czemu nie, wkońcu pracują razem przy Body of Lies. Kto mogłby zagrać Marion, starą wiedźmę z zamku i dwóch wiernych towarzyszy Robina?

kathreen

Bo pierwsze Crowe zawsze świetnie gra i nawet w ciemno mozna chodzic na jego filmy. Przynejmniej ja tak mam:) ostatnio w ciemno wzialem "Romper Stomper" - film sprzed kilkunastu chyba lat i sie nie zawiodłem :) już wtedy grał świetnie

A po drugie - 20 mln wzial Crowe? Można powiedzieć tylko tyle, bo przecież Russell zgarnia zawsze koło 25 mln :)

(Gdzieś czytałem że to najdrozszy aktor:P)

lain_coubert

Nie zdarzyło mi sie żebym poszła na jego film i sie rozczarowała:] A w "Romper Stomper" elektryzował.

kathreen

Trudno będzie porównywać Crowa i Rickamana skoro w postać w, którą się wcielą będzie się różnic charakterem Crow (dobry) Rickman (zły)

kathreen

dokladnie: niech sie lepiej postara!! bo ja crowe'a nie lubie, a scotta baaaardzo i wiadomosc ze laser znow gra u niego wcale mnie tak nie ucieszyła jak niektorych:/ ale zobaczymy...

kathreen

Sądząc po trailerze, może być interesująco.
Myślę, że wiele zależy od muzyki, bo jeśli puszczą coś pompatycznego, za bardzo będzie się kojarzyło z "Gladiatorem". No i jak najmniej wpadek kulturowo-historycznych by się przydało, albo przynajmniej niech już gość będzie ubrany z gracją (jak nie może wyglądać po prostu autentycznie).
Zobaczymy jak będzie :)