6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126689
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood

Wszystko psuje walczaca Marion i te pokraki na kucach. Tak samo kwestia
karty wolnosci jest dla mnie w filmie na sile. Jednym słowem żenada. Ale i
tak dla mnie film na 8ke.

ocenił(a) film na 4
dudmano

Przesadzasz. Temu arcydzielu niskich lotów można dać w pełni zasłużoną 3+.
Gdyby nie karta wolnosci koncowka nie miala by sensu wiec do tego nie mam zastrzeżeń. Marion chociaż stara to i tak sie nieźle trzyma. Myślę ze Ridley powinnien wymyslic cos nowego albo po prostu przejsc na emeryture : )

ocenił(a) film na 9
tychcio1

mnie zastanawia inna rzecz, śmieszne są po prostu +3, albo 1,2 w skali do 10??, na świecie średnio wychodzi co około 3 tys filmów rocznie, zastanawia mnie wiec w porównaniu do czego ten film wypadł, aż tak słabo, bo moim zdaniem znalalzl bym cala masę filmów lecących teraz a będących znacznie słabszymi dla nich potrzeba będzie wprowadzić skale ujemna :P

ocenił(a) film na 8
danrud

Też te niskie oceny mnie dziwią. Filmów w tym roku nieudanych jest masa np. polskie Ciacho czy amerykańskie komedie, które nie dawno w kinie były. Robin Hood może i ma małe minusy ale zasługuje na 8/10! Dobre kino i warto iść żeby film zobaczyć.

ocenił(a) film na 4
danrud

Bez sensu to co napisales. 3+ i tyle porównywałem z filmami o podobnej tematyce i z tego samego gatunku. Trailer zapowiadal naprawde dobry film a tu sie okazala jedna wielka klapa wiec sie nie dziw ze duzo ludzi o nim dyskutuje