Mój poprzednik ma sporo racji. Fatalne błędy historyczne jeśli chodzi o relacje Francji z Anglią - konsultowali to z historykami? A może liczyli, że nikt nie zna historii Europy? (...)
Muzyka przypomina zlepek motywów z Gladiatora i Wichrowych Wzgórz. Gra Russela Crowe - może byc, ale i tak wyszłam w połowie...
No to się nie wypowiadaj skoro wyszłaś w połowie, bo całego filmu nie widziałaś. To tak jakby zobaczyćc15 min filmu i go ocenić.
Bez sensu, poszłaś na film tylko po to żeby go ocenić i wyszłaś?? (pomijając to, że to idiotyzm oceniając film przed obejrzeniem go w całości)
Nie mów tak do mojej dziewczyny gburze jeden, jeśli nie chcesz, żebym ci porachowała kości!
A to niby czemu, pajacu? Jeszcze póki co żyję w wolnym kraju i mogę się wtrącać, gdzie mi się podoba. O!
Dlaczego Lena_Borgia ma się nie wtrącać, skoro to pytanie było do niej/niego(?) ?
Ta panna (lub kto kolwiek to jest) prześladuje mnie od piątku. Nie będę się spierać na temat filmu, bo wolałabym go dziesięć razy jeszcze obejrzeć niż czytać co ta osoba wypisuje.
Ej, kim kolwiek jesteś, ja nie jestem twoją dziewczyną - a twoje obsceniczne teksty budzą niesmak.
Mam zgłosić nadużycie?
Ależ kluseczko, nie złość się tak. Wiem, że w realu musimy się ukrywać, ale tutaj przecież nikt nas nie zna ;)
Ale z was dałny..!Ogolnie to jest miejsce by opisac wrazenia z filmu itp czy sie komus podobal czy nie a wy tu jakies pierdoly wypisujecie.zgloscie sie do AJM SORRY albo sedzie jakas tam na tefauenie.Prosze nie zajmujcie tu miejsca. <= to na marginesie.
Moim zdaniem swietny film bardzo pozytywny w ogladaniu,nie nudzi, wazne sa szczegoly,scenografia, na poziomie spodziewanym produkcji tego kalibru,wiec zajebista,co by nie mowic film MEGA!!!!,ale nie jest lepszy od ksiaze zlodziei, a mialem nadzieje ze bedzie... nie wiem po prostu cos bylo w tamtym filmie czego nie da sie powtorzyc ani polepszyc,dla mnie robin hood zostanie jeden ,...,..z Azeem-em z mieczem wielkosci malucha ,krajajacym czarownice, ktora wychowala pogietego szeryfa,z niedoleznym Guyy z gisbourne jako przydupasem. (moze jestem starej daty ale ..UJ kłade. )