6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126686
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood
ocenił(a) film na 7
tix666

Też nie przepadam za R.Crowe:) ten jego wyraz twarzy...
...ale film obejrzę ze względy na C.Blanchett :)

szymon134

i ja tez go nie specjalnie lubie, jakos mi nie pasuje na robin hooda, ale film obejrze, będzie miał najlepsze sceny batalistyczne ze wszystkich robin hoodów jakie powstały.

użytkownik usunięty
Thief_

A ja go uwielbiam, jest jednym z moich ulubionych aktorów. Mam nadzieję że nowy Robin Hood będzie naprawdę dobry i z klasą. W końcu taki reżyser, tacy aktorzy- to przecież musi się udać!

ocenił(a) film na 7
tix666

Księcia Złodziei nie pobije. Nie ma drugiego Rickmana.

tix666

ja chyba też nie mam ochoty oglądać tego filmu właśnie przez niego. gladiatora też mi zepsuł:/

chociaż z drugiej strony gra tu Cate.
w każdym razie jeśli obejrzę, to niewątpliwie będę kibicował przeciwnikom Robina:)

ocenił(a) film na 10
Stilnes

co niby ma oznaczać zdanie: gladiatora też mi zepsuł?! możesz sobie go nie lubić i w ogóle ale z tym Gladiatorem to nie przesadzaj, bo Gladiator = Crowe! Rozumiem, że wg. Ciebie Gladiatora miał zagrac Pattinson czy jak mu tam...

izunia1027

Ja po prostu mam alergię na tego aktora. Dosłownie mną rzuca na jego widok! Nie znoszę sposobu w jaki gra.
Nawet nie twierdzę że jest złym aktorem. Po prostu go nie znoszę:)

A tych gwiazdek dla nastolatków też nie lubię:)

użytkownik usunięty
Stilnes

jak masz alergię na aktora to nawet lekarz tobie nie pomoże

ocenił(a) film na 7
tix666

A ja obejrzę, bo gra właśnie Crowe.

ocenił(a) film na 5
tix666

Gdyby grał DiCaprio to by za kamerą stał Scorsese, gdyby Depp to Burton. Wszystko jest teraz ograniczone przez dosssanie się. Ale akurat Crowe'owi najłatwiej uwierzyć, że jest facetem, więc wiadomo jaki to będzie film.

Picu

Crowe zepsuł Gladiatora?
Ja nie wyobrażam sobie Gladiatora bez Crowe'a... Bo niby kto lepiej by zagrał Gladiatora?

użytkownik usunięty
michas864

Crowe jest zajebisty, oglądaliście z nim Tajemnice Los Angeles??? Gladiator też był wspaniały, Crowe to wielki aktor i właśnie dzięki niemu ten film będzie wspaniały, obejrzę właśnie dla niego a nie dla Cate

tix666

" Nie obejrzę bo
gra CROWE. "

Prawda jest taka, że obejrzysz.

tix666

Na 100% obejrzę ten film! Uważam że Crowe to jeden z najlepszych aktorów na świecie, rewelacyjnie zagrał w Gladiatorze, a do tego Scott... Już nie mogę się doczekać!

Najbardziej denerwuje mnie jak mówią że jest za stary i za gruby żeby grać Robin Hood'a. Kto powiedział że Locksley był młody, piękny i powabny?

użytkownik usunięty
gosia7141

Russel Crowe to dobry aktor - rola w "Gladiatorze" byla dla niego -
potrafi pokazac meskosc i dramatyzm swoja gra, ale do roli Robin Hood'a
powinni zostawic Christiana Bale'a - smukla twarz, dlugie wlosy i
niesamowite zaangazowanie do powierzanych rol - wiadomo - nie ma
okreslonych regul, ale napewno niejeden z nas czytal "Robin Hood'a" i ma
mniej wiecej jego obraz z opisow w ksiazce.. jak ktos napisal wyzej - co
rezyser to aktor;)

użytkownik usunięty

ja uważam, że Crowe najlepiej pasuje do tej roli, jak miał zagrać gladiatora też wiele osób twierdziło, że on sobie nie poradzi, najpierw zobaczmy potem oceńmy i film i jego grę.

użytkownik usunięty
tix666

jeżeli nie obejrzysz bo gra Crowe, to mam dla Ciebie wiadomość nikogo to nie obchodzi, więc po co te głupoty wypisujesz, myślisz, że kogoś to interesuje?? nie oglądaj, nikt Ciebie do tego nie zmusza

ocenił(a) film na 8
tix666

Ja bardzo go lubię, ale uważam, że nie pasuje do tej roli za bardzo. Ale oczywiście z przyjemnością obejrzę...

użytkownik usunięty
eRCrowe

a ja go obejrzę

bo gra CROWE

ocenił(a) film na 7
tix666

i o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!
CROWE NAJLEPSZY!!!:DDD

ocenił(a) film na 7
katarzyna211

też nie przepadam za nim i wolałbym, żeby Robin Hoofa grał ktoś inny.