Obejrzałem pierwsze 20 min. dłużej nie wytrzymałem. W ogóle nie zainteresował mnie ani mojej Żony a oglądamy różne filmy (2/10)
Dokladnie nie ogladales calego filmu wiec nie masz glupcze prawa oceniac. Idz zajmij sie lepiej ta zaniedbana zona anizeli masz pisac glupoty na tym portalu.
Zgodzę się z Tobą w 100% JohnY_20 a ty binio-gp skoro oglądałeś 20 min filmu to nie oceniaj go nie spodobał Ci się to zaznacz że nie chcesz oglądać a nie psujesz średnią
Dno dno dno
Lepszy był Robin Hood.Ksiąze złodziei ,Robin Hood.Faceci w rajtuzach i serial Robin z Sherwood
Dlaczego niby nie ma prawa oceniać? Robin walczył o wolność, więc każdy może po obejrzeniu 20 min gniota, ocenić go tak nisko jak mu się tylko podoba. Dobry jest komentarz L.U.C.'a na płycie "PyyKyCyKyTyPff" na temat tego właśnie filmu.
Jak można nie dooglądac filmu i jeszcze miec czelnosc oceniac go, nie wspomne już o komentowaniu. To jak sex bez dotrwania do finału, niestety taki jest poziom niektórych tu oceniających :(
Popieram, film całkiem fajny :) Oglądałam ostatnio z mężem i moim tatą i panowie byli milo zaskoczeni :))
nie mogę się zgodzić. Film jest przygodowy, i jak historia o robin hoodzie, nie powinien być brany aż tak całkiem serio. Dla mnie był bardzo ciekawy.