ee dla mnie nie... dla ciebie pewnie mucha jest boginia pieknosci? Male to, upasione, i bez cycka,,, takie to brzydkie a w tv ja robia na boginie ... łeee
A ja słyszałam, że wymyślony Marion dla zamydlenia oczu bo Robin był gejem ;oP
Według mnie po prosu pasowali do siebie, żadne z nich piękne nie jest...
Oj nie..Penelopka mi popsuła by film. Ta piękna nie jest ale pasowała mi do klimatu tego filmu ;)
Dlaczego od razu brzydka? Ma oryginalną urodę... I tja... Anne Hathaway - już ją widzę w takim filmie... I Penelope Cruz, HISZPANKA, ma grac Brytyjkę z XIII wieku? Ludzie...
cookie_eater.. przeciez to nie jest film dokumetalny tylko fabularny robiony nie przez brytyjczyków a amerykańców i w tym filmie niektóre posatcie sa tylko prawdziwe wiec co do kina historycznego ma daleko.. więc nawet bym sie nie zdziwił jak by Lady Marion grała Halle Berry ;p
Ludzie, w filmie gdzie akcja dziesje sie w sredniowieczu nie mozna umiescic "blondyneczki" po solarium z tapeta na twarzy i silikonowymi cycami. Moim zdaniem ta aktorka swietnie pasowala, byla ladna i naturalna, a nie wyglala jak plastikowa laseczka z rozkladowki playboya
Cate Blanchett jest brzydka !? WTF !? Tak powinny wyglądać kobiety, a dmuchane lale jak Penelope Cruz.
Cate Blanchett jest ładną kobietą i ma oprócz tego "to coś" ;) a do Robin Hooda była bez makijarzu i lekko ją zrobili na biedną bo tak wyglądały kobiety w tych czasach, każda inna aktorka która zagrała by Lady Marion też by przeszła taki zabieg lekkiego, jak by to powiedział Pawlak z Samych Swoich, "podupad(ła)ania" :)
niewiem czy widziales film włoski "Barbarossa" z 2009 roku, tam tez Kasie Smutniak jak to napisales " była bez makijarzu i lekko ją zrobili na biedną bo tak wyglądały kobiety w tych czasach," a jednak mocno bije od niej seksapilem ;), a tutaj w tym filmie tego niewidze u LAdy MArion
Dla mnie przepiekna Marion, uwielbiam Cate i uwielbiam jej oryginalna urodę. Dla mnie badzo trafiony wybór.