6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126689
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood
adiman

Dla ciebie Doda to Bogini piękna.

ocenił(a) film na 7
derro

ee dla mnie nie... dla ciebie pewnie mucha jest boginia pieknosci? Male to, upasione, i bez cycka,,, takie to brzydkie a w tv ja robia na boginie ... łeee

użytkownik usunięty
adiman

Na pewno nie tak utalentowanej.

ocenił(a) film na 9
adiman

ja też ,za ładna nie jest , wolałbym Anne Hathaway :D

Lulszczuch

i tak brzydsza byla w Robinie z 1991..

adiman

nie jest ladna? jest piekna... kto wam tak wypaczyl gust? mtv?

ocenił(a) film na 8
adiman

A ja słyszałam, że wymyślony Marion dla zamydlenia oczu bo Robin był gejem ;oP
Według mnie po prosu pasowali do siebie, żadne z nich piękne nie jest...

dona_mika

mogli dać Penélope Cruz do tej roli i jej przecudowne ubóstwiane piersi ;D <mniam>

ocenił(a) film na 8
adrian9128

Oj nie..Penelopka mi popsuła by film. Ta piękna nie jest ale pasowała mi do klimatu tego filmu ;)

dona_mika

hehe do tego wieku w którym akcja się dzieje no do rzeczywiście pasuje ;D

adiman

Dlaczego od razu brzydka? Ma oryginalną urodę... I tja... Anne Hathaway - już ją widzę w takim filmie... I Penelope Cruz, HISZPANKA, ma grac Brytyjkę z XIII wieku? Ludzie...

ocenił(a) film na 7
cookie_eater

cookie_eater.. przeciez to nie jest film dokumetalny tylko fabularny robiony nie przez brytyjczyków a amerykańców i w tym filmie niektóre posatcie sa tylko prawdziwe wiec co do kina historycznego ma daleko.. więc nawet bym sie nie zdziwił jak by Lady Marion grała Halle Berry ;p

użytkownik usunięty
adiman

Ja bym się zdziwiła.

Ludzie, w filmie gdzie akcja dziesje sie w sredniowieczu nie mozna umiescic "blondyneczki" po solarium z tapeta na twarzy i silikonowymi cycami. Moim zdaniem ta aktorka swietnie pasowala, byla ladna i naturalna, a nie wyglala jak plastikowa laseczka z rozkladowki playboya

adiman

Cate Blanchett jest brzydka !? WTF !? Tak powinny wyglądać kobiety, a dmuchane lale jak Penelope Cruz.

ocenił(a) film na 8
adrian9128

Przecież CB jest bardzo ładna!

adiman

Cate Blanchett jest ładną kobietą i ma oprócz tego "to coś" ;) a do Robin Hooda była bez makijarzu i lekko ją zrobili na biedną bo tak wyglądały kobiety w tych czasach, każda inna aktorka która zagrała by Lady Marion też by przeszła taki zabieg lekkiego, jak by to powiedział Pawlak z Samych Swoich, "podupad(ła)ania" :)

ocenił(a) film na 7
luki29

niewiem czy widziales film włoski "Barbarossa" z 2009 roku, tam tez Kasie Smutniak jak to napisales " była bez makijarzu i lekko ją zrobili na biedną bo tak wyglądały kobiety w tych czasach," a jednak mocno bije od niej seksapilem ;), a tutaj w tym filmie tego niewidze u LAdy MArion

ocenił(a) film na 7
adiman

Dla mnie przepiekna Marion, uwielbiam Cate i uwielbiam jej oryginalna urodę. Dla mnie badzo trafiony wybór.

adiman

Nie widziałem Barbarossy, ale tak prawde mówiąc czy kobiety w tamtych czasach miały pojęcie czym jest seksapil? wątpie, dlatego trafny wybór co do lejdi, po za tym jest ładną "niewiastą" jak by to Thor powiedział :) ma tyle uroku ile potrzeba jak na te czasy sredniowiecza