6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126690
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood

jeżeli ktoś woli film przygodowy by o godzinie 14 w niedziele obejrzeć sobie z rodzinką po obfitym obiedzie to niech bedzie własnie robin hood ale z Kevinem Costnerem (1991 Robin Hood: Prince of Thieves ) to sie nadaje do tego a ten film nowy Robin Hood jest dobry ja sie nei zawiodłem w końcu to nie jest kolorowanka dla dzieci .A jak ktos daje mu 3 na 10 nie bede go krytykował ale sam za siebie mowi ze bajki lepiej mu podchodzą do gustu mysle ze film zasługuje na ocene 8/10. POLECAM ja nie żałuje 2h poświęconym temu filmowi :) pozdro

ocenił(a) film na 6
minds16

tak ten film mial wlasnie byc taki brudny, dojrzalszy. tyle tylko ze w pewnym momecie w filmie gdzies to sie zgubilo. Film z biegiem akcji robil sie glupio-smieszny. Zrobil sie kolejny ksiaze zlodziei ktorym tak plujesz. Film jest w miare dobry ale czuje sie rozczarowany. Troche zmarnowana ta nowa historia

ocenił(a) film na 5
di_luca

Dla mnie ta nowa historia wcale się nie podobała 5/10pkt
Jednak starsze wersje były lepsze, tutaj nie wiedziałem o co w tym filmie biega, całkiem zmieniona historia do poprzednich, i dla mnie osobiście się to nie spodobało