skad sie biora te oceny? przeciez ten film jeszcze nie mial oficjalnej premiery... o ile sie nie myle, ona sie ma dopiero odbyc podczas festiwalu w Cannes...
Głosów na filmwebie jest obecnie 12. Jest coś takiego jak pokazy prasowe, i
przedpremierowe.
I znowu ten sam temat.. Filmweb powinien zablokowac opcje oceniania filmow do czasu ich swiatowej premiery. Nie bylo by tych wszystkich pytan (ktore przy kazdej produkcji do znudzenia sie powtrzaja..). Dajcie juz spokoj niektorzy ludzie to taborety i tego nie zmienicie. Pozwolcie sie im wyzyc a ranking i tak sam za jakis czas sie ustabilizuje.
Premiera filmu w Anglii baranie łby była 12 maja a nie 14 jak reszta świata wraz ze Stanami, więc najpierw doczytajcie dobrze informacje potem narzekajcie.
A, swoją drogą, w Anglii mieszka sporo Polaków. A i z tamtejszych miast widać czasem użytkowników. A ocen jest mało.
dokładnie!! film miał premierę w UK dziś, a ja byłam w kinie na pierwszym seansie o 11.15. bilet mogę pokazać niedowiarkom...
No ja chcialem dodac tylko, ze w Irlandii (w Dublinie w Cineworld) tez byla premiera 12go :)
zgadzam się z przedmówcami. Film premiere ma dzisiaj tyle ze polska to kraj lekko zacofany wiec u nas premiery są później... np. Zakochany Nowy York do kin na świecie wszedł już w tamtym roku i to w lutym a u nas dopiero teraz jest grany... jak więc widać niektórzy film obejrzeli za granicą i mogli go ocenić.. proste i logiczne
Skoro Polska to taki zacofany kraj, to czemu Książe Persji ma premierę
tydzień wcześniej niż cały świat? (Podobnie było np. z Asterixem na
olimpiadzie) A co do Robin Hooda, to wcześniejsza (środowa) premiera jest
tylko w UK i Cannes, reszta świata, w tym Polska, zaczyna standardowo w
piątek.
a co do Ksiecia to na Filmwebie napisali ze premiera w Polsce 21 maja a Swiat 9 maja - jakis blad? 21 maja wchodzi tez do Irlandii.