6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 126689
5,9 36 krytyków
Robin Hood
powrót do forum filmu Robin Hood

już dawno niewidziałem tak słabego filmu. poraszka jednym słowem. ridlej skot robi ciągle takie same filmy i to jest bardzo nudne. zacznijmy od słabej gry aktorskiej rusella krowa, to byłe poprostu żenujące i słabe i niepszekonujonce prznajmniej dla mnie. tak samo grał w gladatoże czyli starym filmie sprzed 10 lat! wogule ta cała chistoryjka to jest chyba dla bez mózgich nastolatków co to prawdziwej sztuki nie widzieli. czy scenarzysto był jakiś dziecko? ogólnie to niepolecam tego filmu. a muzyke to chyba napisał do tego szajsu jakiś lol. żal.pl i tyle

Gangster

Hmmm... ciekawe ile masz lat, może po "wysokim tonie" można by było wnioskować, że coś już widziałeś aczkolwiek po stylu pisania i poprawności to już nie za bardzo nawet moja 7 letnia siostrzenica z dysortografia nie pisze "chistoryjka" przez "CH" czy "poraszka" przez "SZ"????? Jedno mogę napisać Twoja wypowiedz to poraŻka. Film zobaczę to ocenię.

P.S O innych LICZNYCH błędach nie wspomniałam....

Nika1402

film jest słaby aty jak wolisz oglondać jakieś szajse jak zmierzch to sobie oglondaj dalej i nic mnie to nieobchodzi. moge tylko płakać nad twoją niewiedzą

Gangster

Film jest co najmniej średni!! Do słabego mu daleko jednak!

Private_Witt

jedyne czego mi brakuje to wszystko

Gangster

Przecież "wszystko" pisze się "fszystko".

Ping_2

Ping_2 żaaal. niemasz żadnych sęsownych argumetow na obrone Robina więc się lepiej nie odzywaj.