PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482808}
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70754
6,1 27 krytyków
RoboCop
powrót do forum filmu RoboCop

Ciesze sie.

ocenił(a) film na 9

Ogolnie sie ciesze z remake'a tej historii. Prawdopodobnie nigdy nie wrocilbym do tego filmu a
zobaczenie historii 'RoboCopa' jako dorosla osoba niesie ze soba o wiele wiecej wartosci. Jako maly
odbiorca postrzegalem Robocopa jako szczesciarza majacego niesamowite mozliwosci, nadludzkiej
sily, szybkosci, celnosci itd. Do tego mozliwosc bycia bohaterem, ratowania ludzi itd.

Teraz patrzy sie na to pod zupelnie innym katem. Rodzina, odpowiedzialnosc, poczucie siebie...to
nie taka prosta sprawa byc Robocopem. Film bardzo dobrze to obrazuje. Bo pytania nasuwaja sie
same... jestem superbohaterem czy zaleznym od innych ludzi warzywem? Czy czlowiek to tak
naprawde oragniczny komputer czy cos wiecej (Dusza)? Moim zdaniem film byl swietnym remakiem
wlasnie dla ludzi ktorzy z fascynacja patrzeli na Robocopa bedac 7-8 letnim dzieciakiem. Z
niecierpliwoscia czekalem na film i sie nie zawiodlem.

Polecam go kazdemu, kto idzie zobaczyc dobry film. Jak chcesz poogladac efekty specjalne i wartka
akcje to mozesz sie zawiezc. Chociaz pancerz wymiata :) Idealnie zbalansowali podobienstwo do
oryginalu a zarazem wtracili w niego dawke nowoczesnego spojrzenia i trendu.

Daje 9/10 bo filmowi jednak brakowalo do perfekcji aczkolwiek film w pelni spelnil moje oczekiwania.

ocenił(a) film na 1
Lobocop

ILE CI PŁACĄ ZA TO ODWRACANIE KOTA OGONEM, BO FILM TO PORAŻKA!!? ;)

ocenił(a) film na 9
rezolutny

dales skyfall 1 gwiazdke, piszesz caps lockiem, na moje to ty prawnie nie mozesz nawet jeszcze zarabiac

Lobocop

Zaczynasz zdanie z małej litery, nie używasz polskich znaków, nie masz pojęcia o poprawnej interpunkcji, Twój post sprawia wrażenie opinii ucznia szkoły podstawowej... Lepiej się nie odzywaj.

P.S.
Rozumiem, że film Cię nie "zawiózł"?

ocenił(a) film na 9
DramaticBrony

haha jestescie zalosni :)

Lobocop

Raczej nie ja tutaj jestem żałosny. Najeżdżasz na użytkownika który odpisał Ci w żartach, z przymrużeniem oka, samemu najwyraźniej nie grzesząc rozumem i umiejętnością skonstruowania poprawnej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 9
DramaticBrony

Jestes zalosny i to nawet bardzo. Twoim marzeniem rozumiem jest praca w sadzie w charakterze obroncy. Idz poszukaj sobie innego forum.

Lobocop

Potrafisz powiedzieć coś więcej niż "jesteś żałosny"? Na więcej, z tego co widzę, chyba Cię nie stać. Typowy internetowy buc-polaczek.

ocenił(a) film na 9
DramaticBrony

W zasadzie to nie potrafie. Czujesz sie teraz madrzejszy ?:P W sumie boje sie zeby ego za bardzo ci nie podroslo, jeszcze przez cisnienie poleci ci krew z uszu :)

Humor mi poprawiaja takie osobniki jak ty aczkolwiek idz lepiej zrob cos pozytecznego, bo ja i tak koncze ta wymiane zdan, iz nie mam czasu na bzdury. Opisalem wrazenia z filmu, jezeli ktos powazny sie tu zjawi, to moge podyskutowac bo jak narazie ani ty ani pan/pani rezolutny niczego do watku madrego nie wniesli.

Lobocop

Ty z kolei wniosłeś bardzo dużo, obrażając go. Niezły z Ciebie hipokryta.

ocenił(a) film na 9
Lobocop

Ten recenzent dobrze pisze w ostatnim akapicie, polecam każdemu kto dal temu filmowi 1 gwiazdkę przeczytać ta recenzje a zwłaszcza ostatni akapit http://www.filmweb.pl/user/flake/reviews/Dylematy+moralne+niedalekiej+przysz%C5% 82o%C5%9Bci-15391

ocenił(a) film na 8
Lobocop

Fakt! Naprawdę niezły film. I właśnie przez to, że nie jest to, tylko nawalanka, gdzie krew się leje strumieniami, historie, tę oglądało się rewelacyjnie. Zresztą obsada filmu o czymś świadczy. Do typowej rozpierduchy nie udało by się zdobyć takich aktorów. Polecam dla trochę bardziej wymagających widzów z czystym sumieniem.