Rock'N'Rolla

RocknRolla
2008
7,3 67 tys. ocen
7,3 10 1 67119
7,0 29 krytyków
Rock'N'Rolla
powrót do forum filmu Rock'N'Rolla

Może ktoś mieszkający poza granicami Polski podzieli się wrażeniami jak już odwiedzi kino? :>

ocenił(a) film na 7
Samael_5

za okolo 3h Ci powiem co i jak.Film wyswietlaja u mnie o 21 czyli za 30 min

ocenił(a) film na 9
Laisreann

Film bardzo dobry."Przekręt" to nie jest ale i tak warto wybrać się do kina.Film jest cwany,śmieszny i szybki.Fakt brakuje cyganów ale są ruscy najemnicy.Ritchie mógł rozbudować rolę, któregoś z nich i wrzucić jakąś gwiazdę...jak Pitta w Przekręcie.Fajne postacie,śmieszne dialogi,zakręcona fabuła i bardzo dobry soundtrack=8/10

Polecam

Scena tańca czy pierwszego napady super ale drugi napad to majstersztyk!
:)
Pamiętacie jak w Przekręcie nie mogli wyjść z banku z widomego i głupiego powodu?
Tu jest podobna scena z samochodem :D

Samael_5

Daje 9/10 naprawde swietnie zrobione kino. Sceny z kradzieza mercedesa i poscigiem ruskich najemnikow wymiataja:)

ocenił(a) film na 9
pawel_borski

A jak scena seksem?

Hehehehe.

Wojtek_dpo

dosyc szybki byl:)
Dobre momenty to rozmowa One Two z Przystojnym Bobem w samochodzie i ich taniec na koncu filmu:) Mysle ze jak Trawolta zobaczy scene tanca One Two ze Stella to sie na korepetycje do nich zglosi:)

ocenił(a) film na 7
Samael_5

duzo bylo scen wesolych ktore przejda do histori tak jak z przekretu :
"we took shower together , you saw my cock.." "there's nothing wrong to by a puff".. itd itd :)

ocenił(a) film na 7
Laisreann

a no tak no i bedzie druga czesc jak w kill bill'u :)

ocenił(a) film na 10
Laisreann

Nie mogę się doczekać do stycznia (żadne kinówki ściągane z netu nie wchodzą w grę ;)
D@nte - serio ma być sequel? :>

ocenił(a) film na 7
Samael_5

Nie chce za bardzo spoilerowac ale na koniec filmu jest napis :
"Wild Bunch , Archie & Johnny Quid will back in more Rocknrolla" , poza tym nie wszystko sie wyjasnia do konca :)

ocenił(a) film na 8
Laisreann

sorry, za off-top
Jak to jest z tym filmem, on w ten weekand miał tylko premiery na wyspach, bo w raporcie Box-Office USA nie ma żadnej wzmianki, jak się spisał- jeżeli tak jest to kiedy jest premiera w USA, bo data polskiej premiery to kolejna kpina......;-///

użytkownik usunięty
FvJ

premiera w Stanach będzie 31 października

ocenił(a) film na 9

Mam nadzieję, że Wild Bunch powróci.Nawet w jakimś epizodzie.

ocenił(a) film na 9
Samael_5

johny i niezniszczalni rosjanie rządzą :)
świetny klimat i poczucie humoru
naprawdę polecam i nie mogę się doczekać drugiej części