zastanawiam się jedynie za co taka ocena ?! film po prostu beznadziejny, porażka...
Choćby za bardzo dobre aktorstwo i ciekawą fabułę. Zaskakujące zakończenie. Podobało mi się, że zobaczyliśmy kilka konkurujących grup, trochę intryg. Ale Ritchie, może poza komercjalnymi Sherlockami, tworzy dość specyficzne filmy, które nie każdemu mogą się podobać.
Nick CukierkowaLala. Piraci z Karaibów ocena 10/10 .... z czym do ludzi dziecko ...
uważam, iż 2 cz piratów z Karaibów była rewelacyjna a szczególnie gram Deppa... Nie musisz atakować mnie ponieważ nie podobał mi się jakiś film ! DYSKUSJA - no właśnie tu się dyskutuje a nie obraża ludzi ! Jeśli masz odmienne zdanie na temat filmu napisz, chętnie przeczytam skomentuje itp, ale dlaczego przepraszam bardzo oceniasz mnie po nicku ? jeśli nie wiesz do czego służy dyskusja to nic nie pisz...
Jesli chcesz dyskutowac, to najpierw naucz sie oceniac filmy i wypowiadac na ich temat.
Twoja wypowiedz to bezpodstawny atak na film, wiec takze na ludzi ktorym ten film sie podobal. Nie podalas zadnych powodow dlaczego film ci sie nie podobal i zamiast skrytykowac film w poprawny sposob, napisalas nic nie wnoszacy, glupi komentarz, taki sam jakich sa setki pod kazdym innym filmem.
Wystawiajac ocene 1/10 osmieszasz sama siebie.
''Nie musisz atakować mnie ponieważ nie podobał mi się jakiś film'' - A czego sie spodziewalas piszac taki prowokujaco infantylny temat? Piszac cos takiego, bezpodstawnie 'wrzucajac' na jakikolwiek film obrazasz kazdego komu sie film podobal, wiec licz sie z konsekwencjami.
''ale dlaczego przepraszam bardzo oceniasz mnie po nicku?'' - A niby po czym ma cie oceniac? Nie zna cie osobiscie, wiec oceniac cie mozna tylko po twoim nicku, twoich ocenach fimowych i wypowiedziach. Sama sobie wybralas taki nick, a w polaczeniu z pozostalymi dwoma czynnikami przyczynia sie do oceny twojej osoby.
Myślę, że kolega wyżej perfekcyjnie zamknął Twoją żałosną dyskusje.
Widać po ocenach, że Kac Vegas i Saga Zmierzch bardziej przypadła Ci to gustu.
spokojnie panowie i panie, z jednej strony mówicie że zbyt ostro dziewucha skrytykowała film a z drugiej sami walicie z moździerzy. Do wszystkiego się dorasta, tak samo do kina. Zgodzę się jednak że ocena 1 to przesada. Dziękuję za uwagę
chyba po prostu nie czujesz jak to jest byc prawdziwym rock n rolla :) lubie richciego ( oprocz szerlokow) takze i ten film mi sie podobal. wiadomo nie jest tak dobry jak porachunki i przekret ale mimo to fajne rozrywkowe kino. polswiatek londynu we wspolczesnych realiach. polecam i pozdrawiam:)
Zastanawiam się dlaczego autor postanowił się z nami podzielić takim wpisem. totalnie beznadziejny, porażka.
widać po twoich ocenach ze lubujesz się w głupiutkich komedyjkach dla pustych blondyneczek więc z czym do ludzi? po co szkalujesz tak piękne angielskie kino?