Po obejrzeniu stałem się absolutnym fanem twórczości Guya Ritchiego! Jestem przekonany,że jeżeli wszystko pójdzie w tym kierunku wyjdzie jeszcze absolutny hit o którym będą mówić pokolenia.Mam nadzieję,że to nie będzie jak z Tarantino-Pulp Fiction i wszyscy się do tego odnoszą.Absolutne łączenie scen pełnych rewelacyjnego humoru.Scena kunsztu i poczucia humoru na wyższym poziomie niż w tym co widziałem do dotyczyła rocka angielskiego i słów "be mine" w czym zamyka się cała twórczość tego gatunku w tym kraju,zapite m...dy w hipnotycznym spaźmie...
To szczerze polecam Snatch i Two smoking barrels. Facet ma swoj styl i kreci naprawde dobre filmy - tylko okres malzenstwa z Madonna byl jakis kiepski, ale po rozwodzie wrocil do formy Rock'n'rolla i Sherlock holmes. Pozdrawiam
według mnie filmy trochę tracą kiedy obejrzy się je wszystkie ( mówię o Rock'n'rolli, Przekręcie i Porchunkach) co nie zmienia faktu że są genialne ;P a dla mnie Rock'n'rolla>Przekręt>Porachunki
koleś robi świetne filmy jak na razie obejrzałem przekręt, RockeNrola, Mecz ostatniej szansy, no i 2 części Sherlocka. Na dniach biore się za Porachunki i Revolver.