Rock'N'Rolla

RocknRolla
2008
7,3 67 tys. ocen
7,3 10 1 67119
7,0 29 krytyków
Rock'N'Rolla
powrót do forum filmu Rock'N'Rolla

najnudniejszy film jaki chyba oglądałam, ciężko było się połapać o co tak naprawdę chodzi, postacie jak dla mnie-były podobne jedne do drugich, zero akcji, męczący jak diabli, ogólnie strata czasu.

ocenił(a) film na 8
Krolowa_Slonca

Moim zdaniem film na tym polegał, aby ukazać od początku pewną zagmatwaną historię, która zostaje wyjaśniona tak naprawdę dopiero na końcu. Fakt faktem - dopóki nie wiadomo, o co chodzi, ciężko się go (film) ogląda... A co do braku akcji - zaczyna się ona dopiero w momencie, gdy One-Two, Handsom Bob i ten trzeci (nie pamiętam jego imienia/ksywy) okradają po raz drugi Rusków z kasy ;). W mojej opinii to jest najlepsza scena z filmu :). Jak dla mnie genialna historia. Tylko trochę za długi i za nudny początek :P.

ocenił(a) film na 10
Krolowa_Slonca

męczący jak diabli ? to se zobacz straszny film7 i po kłopocie

ocenił(a) film na 10
Krolowa_Slonca

Nie rozumiesz najwyraźniej klasy kina jakie prezentuje Guy Ritchie . Masa niesamowitych splotów akcji , następstw , nieprzewidywalnych sytuacji , dobra gra aktorska , to klasyfikuje ten film jako warty obejrzenia wg mnie przynajmniej ;]

TaHero

Zgadzam się z poprzednikiem:) Świetny film

ocenił(a) film na 9
TaHero

Również się zgadzam :) Świetny film :)

Krolowa_Slonca

Ja sie jakos polapalem o co chodzi, a nie uwazam sie za mistrza blyskotliwosci

ocenił(a) film na 10
Krolowa_Slonca

Obejrzyj trochę więcej filmów, niż lejdis i galerianki, to będziesz rozumieć i takie ;)

ocenił(a) film na 9
Krolowa_Slonca

Według mnie jeden z najlepszych filmów Guya Ritchiego. Bardzo dobra obsada ciekawe dialogi podobny poziom co "Przekręt"