Rocker

The Rocker
2008
6,2 7,5 tys. ocen
6,2 10 1 7534
4,9 8 krytyków
Rocker
powrót do forum filmu Rocker

Mogli chociaż grać w klimacie Wezuwiusza. Wtedy dałabym 10, a tak to 4.

Dla fanów rocka lat 80-tych polecam film Rock Star! Arcydzieło.

ocenił(a) film na 7
Indian

Może to i dobre ale bez oglądania mogę przysiąc że Oto Spinal Tap lepsze.

ocenił(a) film na 4
Kniaz4815

Oj, w porównaniu Rock Star do tego filmu to arcydzieło :) A Oto Spinal Tap - przymierzam się już długo do tego filmu, niedługo go zdobędę ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Indian

NO coś ty nie odróżniasz Meatalu od rocka??!! Hana Montana to przecież metal ciołku.... Dobrą rockową muzykę gra przecież jonas brothers ... Chryste!

(Jakby ktoś nie wiedział to to był sarkazm :D)

ocenił(a) film na 4
golab12

Po poziomie twojej wypowiedzi widać, że masz max 14 lat.

Jak ktoś powie, że hana montana to rock to też będziesz sie tego kurczowo trzymał? Doda też twierdzi, że jej 'muzyka' to rock.

Wyjdź.

ocenił(a) film na 4
golab12

To wymyśliłeś to sobie? Jeszcze lepiej...

PS. Reprezentujesz poziom gimnazjum czy jeszcze niżej? Rodzice nie nauczyli cię kultury, matole?

Indian

"To wymyśliłeś to sobie? Jeszcze lepiej...". Ty na serio jesteś taka delikatnie mówiąc "inna" czy udajesz ? Wiesz, nie wiem jak ty ale ja określam jaki gatunek gra wykonawca poprzez przesłuchanie jego twórczości. No cóż, byc może ty gatunek danego wykonawcy określasz dzięki temu, że byle kto ci to powie czy napisze. Czyli np. jeśli żul z ulicy powie tobie, że ZZ Top wykonuję muzykę rap to ty w to uwierzysz ?

ocenił(a) film na 4
golab12

No to masz drewniane ucho, skoro w ADD słyszysz rocka. Posłuchaj Wezuwiusz, a potem ADD, jeszcze raz Wezuwiusz i znów ADD. Dostrzegasz różnicę? Co prawda Wezuwiusz to nie rock alternatywny, ale ADD bym pod to nie podpięła. To, że mają gitarki to jeszcze nic, skoro brzmią popowo. Ty nie słuchasz, ty po prostu sobie to wymyślasz, albo z uszami masz coś nie tak.

ocenił(a) film na 4
golab12

Po prostu zrozum, że to co brzmi pedalsko jest DLA MNIE popem, a nie rockiem. Ty nie wiesz w ogóle co to jest ironia, prawda?

ocenił(a) film na 4
golab12

Ty sie kompromitujesz swoimi wypowiedziami. Musisz odróżniać pop od popu, hehe... Dlatego nie zrozumiałeś IRONII w mym temacie, fajozlizie.

ocenił(a) film na 4
golab12

Nie rozmawiam z tobą, bo nie rozumiesz 90% tego co się do ciebie mówi/pisze. Ironia i sarkazm to pewnie dla ciebie coś nowego, albo jesteś tak głupi, że nie wiesz kiedy została użyta - to jest właśnie sztuka, by odbiorca nawet nie wiedział. Ty dałeś się nabrać. Pozdro.

ocenił(a) film na 4
golab12

Patrz - tytuł tematu i swoją pierwszą wypowiedź - nie zrozumiałeś ironii, więc pa:*** Na tym powinno sie skonczyc, ale zachcialo mi sie dyskutowac z niedorozwojem.

ocenił(a) film na 4
golab12

Co ty sie tak bronisz, nawet nie masz argumentów, heloł :* To ty mnie widziałes?:D zboczeniec

Indian

Haha, czy ty dzi*eczko nie umiesz czytac ? Tylko dawanie dupy ci w głowie, oj nie ładnie, nie ładnie ;D

ocenił(a) film na 4
golab12

Synek, zajmij sie masturbacją, którą niedawno odkryłeś, bo na okrągło tylko o jednym nawijasz.
Czemu tam nie byłeś taki mądry?

Indian

Jaką masturbacją ? Kur*a, naucz się czytac, albo zmień te szkła które masz na swym ryjku. ;D

ocenił(a) film na 4
golab12

Co się dopytujesz? Jeszcze jej nie odkryłeś? W takim razie matka ci naopowiadała o swoich ekscesach, że taki w temacie jesteś. W odróżnieniu do ciebie nie muszę nosić okularów tak jak ty - pewnie wyglądają jak spody od słoika :**

Indian

Ja okularów nie noszę, a ty wiem, że nie musisz nosic, ale nosisz bo pewnie jak ci sie czarnuchy spuszczają na ryj to w oko nie dostaniesz co nie ? ;)

ocenił(a) film na 4
golab12

Ty jesteś poje*any czy popie*dolony? Ile ty masz lat? Takie teksty zalatują gimnazjum jak nic. Przykro mi, że seksu jeszcze nie zaznałeś :( Może jak dorośniesz to znajdzie sie równie pie*dolnieta dziewka jak ty i z desperacji da ci dupy, a ty z desperacji weźmiesz się za takiego paszteta.

Indian

Hahaha, co za popier*olona hipokrytka, piszesz ciągle to samo, jeszcze do tego z tekstami od proboszcza. Jak to nie zaznałem ? Przecież ci już napisałem o ostatniej nocy z twą mamusią. Nie będę pisał, że ty seksu nie zaznałaś, bo było by to oczywiście nie prawdą. No bo kogo ostatnio dymało 2 cyganów z każdej strony ? Dużo ci dali czy tyle ile zawsze bierzesz ? Może chociaż ci starczy na nowe okularki, bo stare całe w spermie co nie ? :(

ocenił(a) film na 4
golab12

Ej, ale tak serio, gimnazjum jeszcze nie skończyłeś, co nie? Bo takie teksty krążą wśród gimnazjalistów i uczniów zawodówki. Nie masz prawa obrażać żadnej kobiety, bo to ona Cie urodziła. Dała sobie wsadzić kuta*a jakiemuś orangutanowi, po którym odziedziczyłeś brak inteligencji, chamstwo i prostactwo (widać już po pierwszej wypowiedzi). Wiosna jest, kaczorki się pojawiły, więc possij im pytonga, skoro brak ci klasy jak na człowieka przystało.
PS. Jak się czujesz z tym faktem, iż od chwili poczęcia byłeś przez 6 tygodni samicą? Hahaha... Jak twój tatuś-listonosz i przy okazji jakiś inny hydraulik dymał twoją matkę to przy okazji opie*dalałeś mu kiełbache. Jak już przekształciłeś się w samca to złe nawyki zostały i bierzesz w pape nawet zrobaczałe, niemyte penisy meneli spod Lidla, bo tak ich pragniesz. Próbujesz nawet dopłacić za obciągnięcie im pały jeśli są niezdecydowani.
PS2. Kto pisze tak samo, ten pisze - spójrz na siebie.

Indian

Oj kotku, znowu pierd*lisz od rzeczy :*. Przecież ja nie obrażam tu żadnej kobiety. Obrażam ciebie, wypadkową, chorą psychicznie, łykającą kuta*y na obiad s*kę. No, ale co się dziwic, to wszystko odziedziczyłaś po mamie, która pewnego wieczoru, w klatce małpiszona pomyślała sobie : "Ostatnio coraz więcej klientów, a dupa coraz bardziej boli. A zrobię sobie kogoś do pomocy, akurat jest okazja z małpiszonem." I tak powstałaś ty. Oczywiście wczesne dzieciństwo miałaś troche ciężkie, ponieważ obciągając małpiszonom, musiałaś uczyc się zawodu. Ale teraz cieszysz się życiem, robisz niezły interes z mamusią i zapomniałaś już o tym że tatuś-małpiszon wkładał ci do buzi, a ty jęczałaś tak, że na całe zoo było słychac. Pewnie miło wspominasz te chwile, co ? ;) Nie przejmuj się, że nie masz przyjaciół, życia osobistego, masz przecież kochającego wystawiac dupę konia tatusia, który zawsze ci wsadzi do buzi kiedy tylko będziesz chciała :)

ocenił(a) film na 4
golab12

"Ostatnio coraz więcej klientów, a dupa coraz bardziej boli. A zrobię sobie kogoś do pomocy, akurat jest okazja z małpiszonem." - cytujesz własną matkę, nie? siebie przy okazji też, w końcu razem to robicie. Poza tym - wykaż się trochę kreatywnością, bo odgapiasz ode mnie teksty.
Z tym życiem towarzyskim - ty sie w końcu zdecyduj czy je mam czy nie, nie zauważyłeś braku sensu w tym co piszesz? Chapaj.

Indian

Napisałem wyraźnie tępa szmato, że twoja matka tak powiedziała. Idź do okulisty w końcu i zmień te bryle, a przy okazji zarobisz trochę jak ci do buzi da. A jak będzie cie ciężko to zadzwoń po mamusie do pomocy, chociaż ona pewnie też ma pewnie wiele klientów co nie ? I co znowu pieprzysz, jak to ty masz wspólny interes z matką. Łykaj pałę, to jedyne co możesz robic w swym nędznym, tańszym niż torba z biedronki życiu.

ocenił(a) film na 4
golab12

Zje*ie, ściero od podłogi i od obesranej dupy własnej babki, twa wartość nawet nie jest brana pod uwagę, bo jej nie masz. Nie nadajesz się nawet na zużytą prezerwatywę. Jesteś złamasem, pasożytem, ku*asem (nie dość, że jesteś nim mentalnie, to wyglądasz jak ku*as). Te ku*asy w Kapitanie Bombie to pewnie ty. Niezła rola. Zaraz, to nie rola, ty taki naprawdę jesteś. Pewnie im dopłacasz by pokazać swe CHU*OWE walory :D

Indian

Zużyta prezerwatywa to się trafiła twojemu ojcu-małpiszonowi. "Te ku*asy w Kapitanie Bombie to pewnie ty. " Nie kompromituj się już bardziej dzi*eczko, mamusia dawała komu popadnie no i się urodziło takie gówienko jak ty, które potrafi tylko zaspokajac cyganów, po co taka kupa jak ty istnieję ? Wiem, że masz pracę i w ogóle, ale przecież matka cię może zastąpic, i tak ma już tak rozjechaną pi*de, że czasami jest to jej obojętne czy ktoś ją rucha czy nie. A i weź pozmieniaj teksty, bo są zwyczajnie suche, wcześniej chociaż były takie tępe, że aż śmieszne a teraz to co ? W skrócie wypie*dalaj z tego świata, bo i tak jakby co to cyganom mamusia obrobi, więc nie martw się ;)

ocenił(a) film na 4
golab12

Nie zmienie tekstów. Wiem, że nie możesz ich swoimi przewyższyć, ale pogódź się z tym, jesteś cienki jak skórka z pasztetówki. Za to ty masz tak rozjechaną dupę razem ze starym-orangutanem i matką-szczurzycą (jeśli oglądałeś Martwicę Mózgu to wiesz co wyszło z takiego połączenia), że można w was tak pakować, że ku*as wychodzi na wylot. Jesteś gównem niezasługującym na życie. Jesteś nikim, nikt po śmierci nie będzie cię pamiętał poza żulami spod Tesco, turkami, murzynami, cyganami i bezpańskimi psami aż do ich śmierci. Właściwie to ty od zawsze jesteś martwy, takie gówno jak ty, które się wysra puszcza się w kanał. Przy okazji sam nim jesteś, ty lubisz brać w kanał. Jesteś kanałem. Twe narodziny wyglądały w taki sposób, że twoja maciorka-szczurzyca poszła do kibla, wysrała się, patrzy, chwyta coś za nogi i mówi: "o, głąb". Z gówna powstałeś, w gówno się obrócisz.

Indian

Ahahaha, te niektóre teksty od proboszcza na serio są śmieszne. Już ci mówiłem, że nie masz po co życ na tym świecie bo mamusia cie zastąpi, nie martw się o cyganów, rumunów i innych bru*asów, mamusia ich zadowoli za ciebie, w każdej chwili. To że ciągniesz nawet stetryczałym kundlom, nie oznacza że masz po co życ bo jak już wcześniej napisałem mamusia cię zastąpi. Jedyna rzecz, robienie loda, to nawet ci dobrze nie wychodzi bo twoje "usta" są tak rozjechane że nawet szafa by wlazła. Kiedy umrzesz nikt cię nie będzie wspominał, oprócz mamusi, no bo w końcu ona cie zrobiła do pomocy przy klientach, reszta g*wno będzie o tobie wiedziec, ponieważ skarbie, dz**ek, które opier***ają p*te koniu jest tyle ile było kuta*ów w twojej d*pie, po prostu nie da się tego policzyc ;)

ocenił(a) film na 4
golab12

Te, wiesz, że już to samo napisałeś 3 raz? Brak pomysłów? Wracaj pod Lidla, bo kolejka coraz większa.

ocenił(a) film na 5
Indian

Hmmm. Ja wam powiem tyle: żadna osoba , która ma powyżej 18 lat nie będzie pisać takich idiotycznych tekstów. A ten fakt wskazuje na to że macie poniżej osiemnastki. Wszystko co przeczytałam do tej pory to jakieś debilne teksty pochodzące najprawdopodobniej od kumpli z gimnazjum. Irytuje mnie poziom jaki reprezentuje sobą młodzież (mam 15 lat). 1 zgadzam się z @Indian ze ADD to badziewny pop, ale chciałabym zaznaczyć ze sarkazm i ironia to jets to samo i
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. (wg wiki)
Bez przesady. Ludzie, Do tego forum mają dostęp małe dzieci i co jak taki dzieciak przeczyta ze muzyka która usłyszał w tym filmie to Rock?!
Ale już serio się nie kłóćcie bo to nie ma najmniejszego sensu. Nie zniszczycie psychicznie siebie nawzajem. Nie przez forum na filmwebie

ocenił(a) film na 4
Lady_Zgaga_

Sarkazm jest kojarzony, a nawet czasem utożsamiany z ironią, jednak jest różnica między tymi dwoma terminami. Sarkazm jest obciążony wyłącznie negatywnym ładunkiem emocjonalnym, charakteryzuje go uszczypliwość, zjadliwość, gorycz, natomiast ironia w odróżnieniu do sarkazmu może zostać użyta nie tylko w negatywnym, ale i pozytywnym sensie np. "ach, ty gamoniu" ;P Reasumując, ironia nie jest synonimem sarkazmu :)

Co do wieku - nie będę się wypowiadać, tym kontem posługuję się od ostatniej klasy gimnazjum, a konto ma już sporo lat. Może i wstyd, to jest moje pierwsze starcie na filmwebie, ale co na to poradzę, że trafił się taki palant.

ocenił(a) film na 5
Indian

Jak to mówią "są ludzie i taborety"...

ocenił(a) film na 5
Lady_Zgaga_

Ale, to że powiesz jednej/jednemu z taboretów ze źle myślą to nic nie zmieni bo znajda się inne taborety. Które i tak ci nie uwierzą, nie warto zaczynać konwersacje z tak niską formą intelektualną :D hehe

ocenił(a) film na 4
Lady_Zgaga_

Heh, sama trochę nisko upadłam wdając się w tą konwersację, ale cóż, uległam :D

Indian

Niżej upaśc niż ty to już chyba nie można... @Lady_Zgaga_ Próbujesz zgrywac inteligentną, ale ci to nie wychodzi, ponieważ tu się (pierwszy raz) z Indian zgodzę, sarkazm i ironia, to nie jest to samo. Po za tym sama mnie obraziłaś, a paplasz, żebyśmy się nie kłócili. Zaprzeczasz samej sobie.

ocenił(a) film na 4
golab12

Nie podlizuj się.

Indian

Hahaha, o czym ty znowu pier*olisz ? :D

Indian

Ja już nie będę liczył ile ty powtórzyłaś "swoich" tekstów, a tak w ogóle to murzyni sami się nie obsłużą, więc na co czekasz ?

ocenił(a) film na 4
golab12

Póki co bierz w pape bezdomnym żulom.

ocenił(a) film na 4
golab12

Gdzie można zdobyć monitor z wbudowanym rentgenem?