Świetna muzyka, wciągający klimat i miłe zaskoczenie przy zakończeniu filmu. To tak trochę jakby jakaś siłą wyższa zadecydowała....
Film teatralny, wyobrażałam sobie, że mogłabym go obejrzec w formie sztuki, ale im bliżej końca tym bardziej mnie rozczarowywał, ciężko mi w sumie powiedziec dlaczego. Za to jestem zachwycona muzyką, którą słyszałam w filmie.
Czy wiecie może jak znaleźć soundtrack do tego filmu ? Próbowałam na Torrentach ale mi nie wyszukuje:/
Cudny film, a co do zakończenia..
SPOILER
Wiedziałam, że Tom się z nią nie ożeni, spodziewałam się, że zniknie i nikt nie będzie wiedział, gdzie przepadł, nawet Laura :) Na szczęście obyło się bez kiczowatych scen, typu: blond narzeczona dostaje za swoje, a Laura i Tom odchodzą w stronę zachodzącego słońca, otoczeni przez wianuszek wiernych przyjaciół. Pod koniec duszna atmosfera stała się nie do wytrzymania - dobrze, że w końcu spadł deszcz ;)
Genialny film!
Dużo ma wspólnego z życiem. Ile mamy par które są nieszczęsliwe i są razem z przyzwyczajenia? bo tak jest wygodnie? bo jest lepiej? albo dlatego, że nie wypada być samemu, bo co powiedzą ludzie
Przemyślane dialogi, w sam raz dla romantyków :).
Muzyka idealnie dobrana do scen, w szczególnosci końcowa melodia :), podkreśla napięcie.
Końcowa scena mega zaskakująca, ale jak dla mnie najbardziej pozytywnie.
Dokładnie tak jak miało być bez zbędnych scen.
Zapomniałabym jeszcze o znakomitej obsadzie :), przystojni mężczyźni oraz piękne panie :) .
Polecam :)