Pełno tu wypowiedzi o tym,że skini nie tak żyja,że to przekłamany film itp.Mówiąc krótko-jak sie chce wymądrzyć,choć gówno wiedząc o danym temacie,to sie popycha takie pierdoły.Po pierwsze jest to film o skinach Australijskich,gdzie kultura jest przybliżona do Amerykńskiej i brytyjskiej(przeciw czarniskórym i żółtym rasom),a nie jak to ma w prawdziwej 'polityce faszystowskiej'(niemieckiej),gdzie skin za@#bał by wszystkich innych niż bialych; białych ale nie Aryjczyków z krwi i kości co najwyżej wziąłby do służby,a tylko równi jemu(czyli asyryjska rasa)są godni chodzić po świecie 'normalnie'.Także oglądajcie film śmialo i zobaczcie jak prawdopodobnie mieli/mają Australijscy Skinchedzi.Polecam ocena 8.5/10 według mnie.Jeśli sie nie spodoba...cóż każdy ma inne gusta.
A ja bym nie radził słuchać pana powyżej, bo niewiele wie na ten temat.
Skąd się tacy biorą...
Wiesz ja może nie jestem specjalistą od takich tematów-bo i "papierka" na to nie mam-ale wiem dużo o klimatach skincheadów, punków i metalowców gdyż jako chłopiec 8-12 nie wiedząc w co sie pakuje włóczyłem się z tymi pierwszymi.Po drugie znam historie faszystowską i troche "kumam "o tych klimatach.Przeczytałem twoje 'aktywności na forach' żeby zobaczyć czy nie mam doczynienia z jakimś specjalistą od tego tematu...I wiesz co,powiem tylko tak:Wszystkich którzy uważaja ze ja nie mam racji no cóz,maja do tego prawo,ale proponuje spojrzeć na fora pana który ze mną polemizuje.Z tego co zauważyłem krytykuje tylko i właśnie stara się pokazać swoją 'wiedzę' na mase tematów,jednak nie mając prawdopodobnie pojęcia o nich wdaje się w same sprzeczki (prawie).Ja napisałem o filmie to co wiedziałem,a pan tylko napisał że "nie należy mnie słuchać".A ja powiem tak:skoro mnie nie należy słuchać to prosze napisać powody,poprzeć to argumentami lub chociaż wyjaśnić czemu moja wypowiedż jest według pana mylna.Bo ma pan prawo negować moją wypowiedż ale jednym zdaniem"Ze nie radziłbym słuchać pana powyżej" to mnie pan nie rusza.
Urzekła mnie twoja historia.
Ale jak takim ludziom cokolwiek argumentować?
Zajmij się czymś, czym zajmujesz sie na co dzień, resztę zostaw dla innych.
Nie umiesz nic konkretnego napisać jak widze, więc nie ma co już z tobą się rozpisywać...
Prośba do odób czytających tego posta: Niech sami osądzą czy pan powyżej was przekonał czy ja;).Basta.
Widzisz misiu kolorowy, gdybyś tylko napisał coś - jak to nazwałeś ''konkretnego'' - wtedy może wysiliłbym się na sprostowanie, ale niestety z takimi wypocinami nie warto się męczyć, bo chyba każdy kto ma choć skrawek mózgu, po twoim pierwszym poście od razu wyrobił sobie na temat twojej wiedzy opinię.
No ale ty zadawałeś sie, z jak to określiłeś - ''skincheadami'' :)
No bedzie bedzie...Widze,że innej opcji nie ma, jak powiedzieć ci wprost: jesteś kretynem,który dość powiedzieć,że nie umie nic sensownego w odpowiedzi napisać to nawet pewnie nie wiesz co piszesz.W sumie to zostawiam już tego posta, bo dawno nie miałem z takim debilizmem na filwebie doczynienia.Pisz co chcesz,bo i tak polecam ten film...A ty idż i mądrkuj na innych forach bo widze że bardzo to lubisz.Czołem stary.
Hahah, na to czekałem.
Mogę cię tylko pozdrowić i powiedzieć nawzajem.
Aha, oczywiście idę ''mądrkować'' dalej :D
Ziomek, jak już wspominałem, napisz coś co ma w sobie choć ziarnko prawdy to może podyskutujemy :)
Kur.., przez takich ludzi jak ty, filmweb jest tak piękny, jest jak komentarze z onetu, bądź artykuły z rodem ze szmatławca zwanego ''Faktem''.
Dziękuję tobie za porcję tej jakże wyrafinowanej i inteligentnej rozrywki.
Pozdrawiam ''Skincheada'' :D
maras, nie prezentujesz soba zadnego poziomu. Rosol wyrazil swoje zdanie, czesciowo ma racje czesciowo nie ale jestem zbyt spiacy aby teraz sie wypowiaac zwalszcz iz to temat rzeka. Moge powiedziec tylko, ze subkultury ciagle sie zmieniaja, kiedys punk walczyl przeciw wszystkim i nawet nie wiedzial po co, teraz juz mozna spotkac nazipunkow, na zachodzie pojawiaja sie geyskini itpitd. Wracajac do tematu mojego postu, jestes zerem, dnem kompletnym idiota, denerwujesz ludzi, kazdy myslacy zauwazy, ze jestes zwyczajnym dzieckiem probujacym udawac takiego co to na wszyskim sie zna i kozaczy na forum FILM WBE (ROTFL), jednym slowem POZERSTWO.
kuller, czy jak Ci tam - a teraz wdech, wydech. Wdech, wydech.
hahah, mysle, ze teraz ci lepiej.
Pozdro :D